facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SprAnkelje

SprAnkelje

Info

Mensen leren stralend in het leven te staan en verschil te maken in deze wereld, dat is waar sprankelcoaching voor staat.



"Brainspotting"
Adres: Heechkamp 3, 8561jc Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 31612660954
ln.ejleknarps@ofni
Stad: Balk
Route: Heechkamp 3
Postcode: 8561jc


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
mijn-label.nl mijn-label.nl 1 km mijn-label.nl het adviesbureau voor het definitief maken van uw voorlopige energielab...
Recensies
Anke is een vrouw waar ik mij erg bij op mijn gemak voelde, hierdoor kon ik veel met haar delen. De sessies waren voor mij erg waardevol. Dankzij Anke heb ik veel van en over mijzelf geleerd.
De weegschaal toonde een getal met 3 cijfers. Er moest weer wat gebeuren. Maar een dieet... ik wist zeker dat dit niet de oplossing was. Mijn eten was een uiting van iets. Iets waar ik zelf niet bij kon. Ik had iemand nodig die me daarbij kon helpen. En zo kwam Sprankelcoaching op mijn pad. Het klikte meteen met Anke. Wat een fijn mens! Ze liet me stilstaan bij bepaalde situaties in mijn leven. Als dochter, moeder, vriendin en collega. Wat voelde ik? Waar voelde ik dat in mij lichaam? Letterlijk en figuurlijk stilstaan en voelen. Wat ik dat nodig! Het gaf me antwoorden, het gaf me rust. Sprankelcoaching heeft me veel gebracht. Ik ben dankbaar voor mijn volle leven. Ik heb geleerd te luisteren naar mijn lijf en neem regelmatig de tijd om op adem te komen. O ja, de kilo's. Dat gaat ook goed. Lekker eten vind ik nog steeds heerlijk. Maar ik eet gezond, meer bewust en geniet er echt van. Kortom: ik sprankel elke dag!
Ik ben bij Anke geweest voor brainspotting. Nadat ik erg ziek ben geweest en letterlijk niet kon praten, was deze manier van therapie heel goed voor mij. Op een rustige en kalme manier die Anke eigen is, heb ik deze traumatische ervaring een plekje kunnen geven.
Bewuste keuzes, meer rust en meer in verbinding met mezelf. Dat zijn 3 punten die de coaching bij Anke me hebben gebracht. Onze sessies waren persoonlijk, hielpen me verder, soms waren ze ook confronterend. Dat was ook wel nodig. Door mijn coachingstraject heb ik een duidelijk pad gekozen in mijn carrière. Hierdoor doe ik nu de activiteiten die me echt energie geven. Ik houd meer tijd over voor wat ik belangrijk vind. En ik werk toe naar de beste versie van mezelf. Door de coaching ben ik me bewust van hoe ik dat doe. Soms stink ik in mijn eigen valkuil, maar hé die herken ik snel. Dus acteren en doorgaan! Ik heb veel aan de coaching gehad en denk nog regelmatig terug aan de gesprekken en handvatten. Bedankt!
Ik ben blij en dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om een persoonlijk traject bij Anke te volgen. Ik ben zelf ook coach en kan een ander niet verder brengen dan ik zelf ben. Ik merkte dat ik tegen mijn eigen onverwerkte of gedeeltelijk verwerkte live-events aanliep. Door verwerking en acceptatie ben ik zelf als persoon en als professional gegroeid. Het was inspirerend en kostbaar om met Anke samen te werken. Het totaalpakket wat Anke biedt is mooi compleet, naar geest, ziel en lichaam.
Ik heb veel aan de sessies gehad. Flink aantal inzichten gekregen En ook oude patronen kunnen loslaten. Daardoor meer focus gekregen op wat ik echt wil en daar ookstappen in gezet. Anke is een fijne coach waarmee je in alle veiligheid en rust in jouw spiegel kunt kijken!
Mooie methode, rustige en deskundige aanpak, ruimte voor eigenheid. Kortom een goed gevoel over! Liesbeth
Veilig en betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid