facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spraelandhof

Spraelandhof

Info

Groepsverblijf voor 20 personen

Geschiedenis

Deze nieuw gebouwde boerderij is gelegen aan de rand van Oostrum, Noord-Limburg.

Spraelandhof heeft een authentieke uitstraling en is van alle gemakken en luxe voorzien. De boerderij is geschikt voor groepen tot 20 personen en is op de begane grond ook ingericht voor mindervaliden.
Door de rustige ligging is het een ideale locatie voor uw familie- en vriendenweekenden. Spraelandhof is ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Adres: Spralandweg 5, 5807 ER Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0621848316
Stad: Venray
Route: Spralandweg 5
Postcode: 5807 ER



op zoek naar gerelateerd: Groepsaccommodatie Oostrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evenementenhal Venray Evenementenhal Venray 1 km Evenementenhal creëert een landelijke dekking met vestigingen in Hardenberg, Gorinche...
Zaal Zeven Zaal Zeven 2 km Mooie feestzaal. Meeste personeel vriendelijk en hardwerkend. Geluid wel veel te hard...
Recensies
Mooie locatie waren met 15 vrienden goede bedden netjes sanitair men kan overdekt buiten zitten speelweide. Ook voor kinderen tv op kamersKamers: 4/5
Wij waren hier met onze kinderen en kleinkinderen om ons 50 jarig huwelijk te vieren. Het is een toplocatie en van alle gemakken voorzien. Alles was super schoon, we hebben een heerlijk weekend gehad met elkaar en voor herhaling vatbaar. Vooral de lekkere vlaaien die Iris meebracht, gastvrijheid ten top..Kamers: 5/5
Fantastische groepsaccommodatie. Mooie kamers, nette badkamer, top bedden en uitgebreide keuken. Ook de veranda is top met z'n open haard. Voor de kinderen was de game kamer ook geweldig geregeld. Al met al een top locatie.
Deze accommodatie is perfect om een bruiloft te houden!! Wat een ongelooflijk fijne en mooie dag hebben wij gehad. Een heel weekend lang. Perfecte slaapkamers met badkamer. Bedden liggen heerlijk. Mooie keuken om fijn te koken. Grote tuin waar je kinderen ook fijn kunnen spelen. Ik raad iedereen aan om hier te verblijven om Noord Limburg te kunnen zien.
Een week verbleven met 14 vrienden, zeer goed bevallen. Veel ruimte, een fijn terras en alle voorzieningen die wij nodig hadden waren aanwezig.
Wat een geweldige groepsaccomodatie. Groep van 16 vrienden hoer verbleven. Iedereen een eigen badkamer bij de slaapkamer en een mooie ruime woonkamer. Voor de kinderen een speelkamer met o.a. Een Nintendo en veel spellen. Buiten een heerlijk grasveld om te voetballen. Achterin de tuin loop je zo het bos in. Heerlijk overkapping om lekker buiten te zitten met buitenhaard. Op het erf voldoende ruimte om alle auto’s te parkeren. Echte aanrader.
Al meerdere keren OR vormingsdagen daar gedaan. Goede afspraken te maken. Er is vee kl mogelijk. Vriendelijke waardin en erg goed en gezond eten. Hoewel die chocoladewafels eigenlijk alleen heel erg lekker waren maar gezond ? ; Verder alle faciliteiten voor groeps activiteiten. Grote tuin/erf. Binnen tafels en stoelen waarmee binnen vergaderd kan worden, een gezellige zit bij een open haard, een veranda waar je kan eten bij koude toch verwarmd met ook een open haard en winddicht. Enkele leden bleven slapen en vonden de kamers top.
Een prachtige plek om te verblijven! Gastvrij ontvangen en begeleid. Het huis heeft een hoop mogelijk en is te huren voor groepen tot 20 mensen.
Zeer ruim en praktisch. Ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een rustig weekendje weg.
Netjes en opgeruimd. Ruime kamers en goede bedden, uitgebreid ontbijt, eigen parkeerruimte, buiten speelruimte voor kinderen en hartelijk/vriendelijke eigenaren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid