facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spraaq advocaten

Spraaq advocaten

Info

Wij van SPRAAQ advocaten in Almelo, zijn ervaren, gedreven en krachtig in juridische bijstand op verschillende rechtsgebieden. Met Twentse nuchterheid adviseren, onderhandelen en procederen wij voor ondernemers en particulieren.

Geschiedenis

Wij van SPRAAQ advocaten in Almelo, zijn ervaren, gedreven en krachtig in juridische bijstand op verschillende rechtsgebieden. Met Twentse nuchterheid adviseren, onderhandelen en procederen wij voor ondernemers en particulieren.



"Welkom bij SPRAAQ Advocaten!Bij SPRAAQ advocaten kunt u als ondernemer met al uw vragen terecht. SPRAAQ advocaten bestaat uit gedreven professionals die hart voor de zaak hebben, maar daarbij niet uit het oog verliezen dat het opbouwen van een persoonlijke band met de klant zorgt voor een nog beter eindresultaat.Ons advocatenkantoor in Almelo is in augustus 2017 opgericht door Robert Kroon, Kirsten Roskam en Stephanie Profijt. In maart 2018 heeft Mark Bollen zich bij het advocatenkantoor aangesloten. Vanaf het najaar van 2019 heeft Ger Vermeulen zich als adviseur aan SPRAAQ advocaten verbonden."
Adres: Twentepoort Oost 61-20, 7609RG Almelo
Telefoonnummer: 085-7732085
Stad: Almelo
Route: Twentepoort Oost 61-20
Postcode: 7609RG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Advocaat Bollen, Vermeulen Almelo, Arbeidsrecht advocaat Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alwin Zandvoort Training & Advies Alwin Zandvoort Training & Advies 0 meter Social Media Expert, Trainer/Spreker, creëert structuur+tijdsbesparing in social medi...
The Virtual Dutch Men The Virtual Dutch Men 285 meter Prachtig stagebedrijf!
WAYP WAYP 293 meter
123Nuts 123Nuts 339 meter Eenvoudig en snel je huurders/kopers ontzorgen en tegelijkertijd geld verdienen!
Holland Munka Holland Munka 343 meter
Shock Media B.V. Shock Media B.V. 351 meter Shock Media is een bedrijf die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heef...
Searchflow Online Marketing Searchflow Online Marketing 372 meter Prima bedrijf met zeer heldere uitleg en goede service! Zeker een aanrader :
SkillsTree BV SkillsTree BV 421 meter SkillsTree speelt in op Een Leven Lang Ontwikkelen en heeft een aantal hoogstaande on...
DeNK. creatieve vrijdenkers DeNK. creatieve vrijdenkers 510 meter geen gedoe. effectief. lef. doordacht.
Cottus Cottus 515 meter Vanmiddag een paar bijzonder asociale stunts in het verkeer meegemaakt door een medew...
Spoor & Hoekman c.s. Advocaten Spoor & Hoekman c.s. Advocaten 535 meter Enkele jaren geleden hebben wij onze algemene voorwaarden laten opstellen door Erik N...
Jean-led-lights Jean-led-lights 1 km Het is een zeer goed bedrijf voor kwaliteit LED verlichting
Etmaal Infra Technici B.V. Etmaal Infra Technici B.V. 1 km Na bijna 2 jaar gedetacheerd te zijn geweest via Etmaal bij Enexis, krijg ik daar de ...
Krommedijk Lichtreclame & Signing Krommedijk Lichtreclame & Signing 2 km Een verlichte frame met peesdoek laten maken voor in de studio . In eerste instantie ...
Pape paulpercussie Pape paulpercussie 2 km Workshops Djembe,Didjeridoo en Rythem on Trash (Ritme op rommel) en Wekelijkse (vaste...
BTR Trainingen BTR Trainingen 3 km Trainingen op maat, echt fantastisch geholpen. Speciale dank aan Nino
De Spandoekgigant De Spandoekgigant 3 km Ik heb een heel mooi spandoek ontvangen met een duidelijke foto en tekst. Heel erg bl...
WerkendLeren WerkendLeren 3 km WerkendLeren houdt zich bezig met werken en leren en biedt trainingen en opleidingen ...
Recensies
Voor een geschil met een huurder werd ik doorverwezen naar mr. Mark Bollen. Mark heeft mij goed en professioneel bijgestaan en voorzien van het juiste advies. Het contact verliep soepel, snel en persoonlijk. Dankzij de expertise van Mark is deze zaak ook afgesloten met het gewenste resultaat.
Eerlijk, recht door zee, duidelijk, en erg behulpzaam, dat is Kirsten Roskam in een notendop. Bij een arbeidsconflict moet je Kirsten achter, naast en voor je hebben staan. Gegarandeerd succes. Ik hartje haar.
Er komt veel op je af, wat te doen? Ow nee gaat dit wel goed? Dan is daar Mark. Voor mij een redder in nood. Schakkelt snel en help overzicht te creëren. Met Mark naast mij voelde ik mij sterker. Dankbaar.
Deze advocaten wil je naast je hebben in zware en onrechtvaardige tijden. Stephanie is erg professioneel en bleef altijd scherp, een last viel van mijn schouder toen zij me bijstond.
Mevrouw Profijt is een zeer bekwame advocate. Duidelijke communicatie over het verloop van de zaak. En alles naar tevredenheid afgehandeld.
In een emotionele achtbaan wordt je op een prettige wijze geadviseerd en geholpen. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daarom kan ik Spraaq Advocaten ook echt aanbevelen bij conflicten in de arbeidsrelatie.
Ik heb mw. Profijt benaderd i.v.m. een disfunctionerende manager. Ik kan haar iedereen aanraden. Ze is laagdrempelig benaderbaar, praktisch, ze denkt heel goed mee, zeer betrouwbaar en echt een geweldig aardig precieze advocaat. Binnen een week was er een getekende vaststellingsovereenkomst met de manager. Alles is supersnel afgehandeld. Ze is een echte doorpakker en ik kan haar enorm aanbevelen! Een 10 met een griffel!
Ik ben zowel stephanie als kirsten zeer dankbaar voor hun hulp bij mijn vaststellingsovereenkomst. Ze hebben mij alle zorgen uit handen genomen en heel duidelijk met mij gecommuniceerd. Ze hebben mij op de hoogte gebracht van mogelijkheden waar ik het bestaan niet eens van wist! Ze hebben snel en naar tevredenheid gehandeld en ik ben deze 2 lieve, aardige, vlotte dames erg dankbaar!
Stephanie Profijt heeft mij ontzettend goed bij gestaan. Ze reageerde altijd heel snel op mijn vragen. Het gaf mij veel rust om iemand te hebben met zoveel kennis van zaken. Ze luisterde goed en communiceerde heel duidelijk. Ik ben zeer tevreden over haar werk en inzet. Zeker een aanrader!
Erg goed en professioneel geholpen bij een zakelijk geschil waarbij de schuld op onze organisatie werd afgeschoven na enkel de helpende hand te hebben geboden. Gelukkig werd onze goedheid en oprechtheid volledig gerechtvaardigd en gewaardeerd. Hartelijk dank voor de prettige hulp. Mocht zich ooit opnieuw een dergelijke situatie voordoen, dan zal ik mij zeker weer tot jullie wenden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid