facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spraakwater

Spraakwater

Info

Zaterdag 8 december 2018 vindt de 3e indoor editie van ‘Spraakwater’ plaats. Het speciaalbier evenement van Groenlo in de Oude Calixtuskerk!

Geschiedenis

Spraakwater speciaalbier evenement

Zaterdag 9 december vindt de eerste editie van ‘Spraakwater’ plaats, een speciaalbier evenement in de Oude Calixtuskerk te Groenlo. Er is een selectie gemaakt van meer dan 70 verschillende speciaalbieren uit binnen en buitenland! Er zijn enkele brouwerijen uitgenodigd zoals de Grolsch, Rigtersbier en Wentersch.

Het evenement bestaat uit een middag en een avondgedeelte, de eerste ronde begint om 13:30 en is afgelopen om 19:00. Tijdens de eerste ronde zal de muziek worden verzorgd door Mart Hillen & Glenn Lansink met een akoestisch optreden, waarna het muzikale duo YATS later in de middag Your All Time Songs zal gaan spelen.

Het tweede gedeelte van ‘Spraakwater’ zal beginnen om 20:00 en duurt tot 1:00. De band Premium zal in de avond ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan!
Bij een lekker speciaalbiertje kan een bijpassend hapje niet ontbreken. De Timp zal aanwezig zijn met een divers aanbod van borrelhapjes, broodjes en snacks.

Voor de dames is er een speciale actie: als een dame een kaartje koopt, kan er een andere dame gratis mee naar binnen! De dames moeten wel gezamenlijk binnen komen. Tevens zijn er ook lekkere wijnen geselecteerd die tijdens spraakwater worden geschonken

Kaartverkoop
‘Spraakwater’ vindt plaats op zaterdag 9 december 2017, van 13.30 tot 01.00 uur.

De online kaarten kosten 8,- euro, exclusief service fee.
Bij Jan’s Drankspecialiteiten te Groenlo 10,- euro.
Kaarten aan de deur kosten 15,- euro.

Tickets zijn online te bestellen via www.district-east.nl/spraakwater.
Meer info: www.facebook.com/spraakwaterevent

Adres: Mattelierstraat 5, 7141 BP Groenlo
Stad: Groenlo
Route: Mattelierstraat 5
Postcode: 7141 BP



op zoek naar gerelateerd: extince spraakwater, spraakwater drank, spraakwater betekenis, extince -- spraakwater, spraakwater lyrics, spraakwater bier, spraakwater spel, spraakwater rapper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid