facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportvoedingWebshop.com

SportvoedingWebshop.com

Info

SportvoedingWebshop.com, de specialist in sportvoeding en adviezen. Met de ervaren sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis, de autoriteit vd voeding

Geschiedenis

SportvoedingWebshop.com, de specialist in sportvoeding en adviezen. Naast de keuze uit het grootste assortiment sportvoeding geeft de ervaren sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis graag antwoord op vragen. Kom shoppen in de grootste sportvoedingswinkel van de Benelux. Van harte welkom in onze showroom!

Onze taak

SportvoedingWebshop.com is de absolute specialist in sportvoeding en adviezen. Zelf zijn we sportmensen in hart en nieren. We willen met de producten van A-merken en professionele sportvoeding adviezen zorgen dat atleten het maximale uit hun sport halen. Sporters van alle niveaus, zowel topsport als de amateursporter.We begeleiden dan ook niet alleen topclubs als Ajax, AZ, sc Heerenveen,wielerploegen, maar ook vele recreatieve sporters. Het is onze passie te werken met atleten. We helpen ook jou graag op weg!

Producten

SportvoedingWebshop.com, Maxim, PowerBar, BORN, EAS, Multipower, 3Action, Performance, Isostar, Dextro Energy, Enervit, Leppin, SIS, Sponser, Squeezy,



"SportvoedingWebshop is dé marktleider op het gebied van sportvoeding. Met het grootste assortiment van Nederland en België hebben wij voor alle sporters wat te bieden. Onze eigen productlijn is gemaakt van zeer hoogwaardige ingrediënten. We geven je dan ook gegarandeerd de beste prijs, want wij leveren zonder tussenkomst van groothandelaren of winkel. Op deze wijze ontvang je de beste sportvoeding tegen de beste prijs.Naast onze hoogwaardige sportvoeding lijn bieden wij ook verschillende kleding en accessoires aan voor het sporten. Liever passen of een persoonlijk advies? Kom dan langs in het gave Experience Center in Zenderen."
Adres: Hoofdstraat 38, 7625PE Zenderen
Telefoonnummer: 0546633444
moc.pohsbewgnideovtrops@ofni
Stad: Zenderen
Route: Hoofdstraat 38
Postcode: 7625PE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go-Kids Twente Go-Kids Twente 119 meter Welkom bij Go-Kids Twente, de plek voor kindvriendelijke activiteiten en bestemmingen...
Salsahoeve Salsahoeve 384 meter Prima service, probleem met de pelletkachel niet nieuw/ Monteur belde mij al voordat ...
Buitensport Twente Buitensport Twente 1 km Super mooi helder water en eerste helft mooi diep water .2 de deel beetje aktie
Weleveld Golf Weleveld Golf 1 km Erg mooi aangelegde baanen Goed vertoeven daar! Een aanrader
Recensies
Suiker kun je ook in de winkel kopen troep havermout, noten en fruit ook en veel goedkoper. Verkeerde levering gehad, ik wacht nog steeds op een reactie terug na 2 weken. Plus de gratis Bidon is ook niet geleverd.. Meest slechte service die ik ooit ben tegengekomen. Telefoon word niet opgenomen en de mail niet beantwoord. Nogmaals contact gemaakt deze keer wel antwoord blijkbaar was bijna iedereen op vakantie en mijn klachten zijn verholpen door middel van compensatie. Ik heb mijn geld terug van de niet ontvangen energie repen en de bidon is mij ook nageleverd plus een extra bidon van 750ml. Uiteindelijk tevreden met de service die mij geleverd is al duurde het even. Verder was de levering beiden keren prima. Verder ook een klacht over te veel suiker in de bars en wie weet komt er zelfs een nieuwe bar, ben zeer benieuwd.
Voor de 4daagse een proefpakket besteld van energy repen. Bij het pakket ontving ik een brief met een persoonlijke notitie erop, dit voegt wat toe. Ik ben erg tevreden over de repen die erin zitten op 1 smaak na chocolade. Deze was allesbehalve lekker. We hebben er gelukkig wel om kunnen lachen maar wel een kleine tip om deze smaak te verbeteren want ik had me echt verheugd op deze chocolade smaak die achteraf smaakte naar overgeefsel. Voor de rest erg tevreden! Thanks!
Super sportvoeding eigen merk en altijd leuk om even langs te gaan. Koffie staat klaar en ze hebben meestal.ook nog tijd voor een persoonlijk praatje.
Zeer tevreden over de producten en de service. Al meerdere bestellingen gedaan en de voeding is echt prettig om in te nemen tijdens sporten. De website geeft veel informatie en uitleg over de inname van de producten, zeer prettig! Als er een keer iets misgaat met de bestelling wordt het netjes opgelost.
Geweldig in zenderen vrienden zijn het geworden met geweldige voeding kleding onder het genot van een kop koffie bestelling doen.
Snelle verzending. En een persoonlijk bericht op de factuur.
Samen met mijn zoon in training voor de marathon van Rotterdam, hier terecht gekomen door een deskundige uitleg op de website en een mooi samengesteld pakket voor een.mooie prijs en snelle levering . Ziet er goed uit !!!
Dit is voor “mij” het bedrijf van het Jaar! Het gaat om iets kleins maar het gebaar is groot! Had zelf bij het bedrijf een bestelling gedaan en het laten leveren bij een adres in NL. Door Corona omstandigheden kon ik het niet in ontvangst nemen en mee nemen naar het buitenland. Daarna hebben we met Postnl verzocht die zelfde bestellen verder te sturen naar het buitenland en dat zonder succes door toedoen van deze transport firma. Om het verhaal niet te lang te maken. Pakketje is op mysterieuze wijze weer bij sportvoeding beland terwijl het niet de afzender noch de ontvanger was en stuurt postnl je van het kastje naar de muur maar. SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM daar in tegen laat je niet in de kou staan en heeft het pakketje alsnog naar het buitenland verstuurd en heeft de transportkosten voor hun rekening genomen!!! TOP!
Fijne en goede producten in het assortiment en snelle levering. Persoonlijke boodschap op de factuur is elke keer weer leuk. Normaal leg ik die altijd gelijk terzijde, maar nu altijd weer leuk om te kijken wat erop geschreven staat. Ga zo door beste mensen van Sportvoedingwebshop!
In eerste instantie verkeerde product opgestuurd gekregen, maar dankzij supersnelle communicatie de volgende dag de juiste al in huis. Prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid