facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportvoedingscoach

Sportvoedingscoach

Info

- Persoonlijke voedingsanalyse,
- Persoonlijke begeleiding,
- Persoonlijke voedingsschema's
- Maatwerk,
- (Kook)workshops,
- Presentaties,
- Uniek,
- Ambulant,
- Geduldig,

Geschiedenis

De besten willen nog beter worden dan de rest. In de (top)sport draait het vaak om kleine verschillen. Wil je zelf graag het maximale resultaat uit je (sport)voeding behalen dan ben je bij de Sportvoedingscoach op de juiste plek.



"Sportvoedingscoach gespecialiseerd in voeding op maat!"
Adres: Hoogstraat 4, 6432BE Hoensbroek
Telefoonnummer: +31(0)6-52519336
Stad: Hoensbroek
Route: Hoogstraat 4
Postcode: 6432BE



op zoek naar gerelateerd: Sportvoeding begeleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shima Shima 508 meter Het coachen van mensen door ze (door bewustwording) werkelijk in contact te brengen m...
Recensies
André is erg motiverend en weet precies wat goed bij je past! Hij geeft me een vertrouwd gevoel en een persoon die echt naar je luistert en je wilt helpen! Heel dankbaar voor zijn steun en support de afgelopen tijd!
André heeft me super goed begeleidt tijdens het traject van Miss Beauty of the Netherlands met betrekking tot gezonde voeding en sport. André ik ben je enorm dankbaar voor alle support en het luisterende oor met goed advies. Dankjewel!
André horen spreken op het LVO in Kerkrade. Wat een passie en uitstraling. Een speker die weet hoe hij de aanwezigen moet triggeren om het maximale eruit te halen. Goed advies gekregen ivm mijn lactose intolerantie.
Speciaal voor deze gastspreker ben ik teruggekomen op de middagdienst. In een leuke vlotte workshop werden de vragen rond voeding en continuediensten goed ingevuld en kregen we nuttige tips. Sinds ik de aanpassingen zelf toepas ben ik fitter geworden en slaap ik beter. Vooral de laagdrempelige benadering maakt het voor iedereen te begrijpen. Beslist nog een keer terugkomen
Deze voedingsdeskundige kwam een lezing geven op ons bedrijf. Hij had het alleen maar over wat hij had bereikt. Dat bepaalde bekende personen het hadden gemaakt dankzij hem. Deze meneer is erg vol van zichzelf. Vertellen over hoe wij moesten eten etc deed hij niet alleen maar over zichzelf praten. Daarbij namen we hem al sowieso niet serieus toen we zijn postuur zagen. Veel vragen had hij geen bevredigend antwoord op.
Super tevreden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid