facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportvis Outlet

Sportvis Outlet

Info

Kwaliteitsartikelen voor de sportvisser tegen outletprijzen!

Geschiedenis

Door scherp in te kopen kan Sportvis Outlet de allerlaagste prijzen garanderen voor A-kwaliteit producten. Houdt deze pagina en website goed in de gaten, want er komt elke week wel iets nieuws binnen en voor je het weet is het weer weg!



"De webshop voor al uw hengelsport materialen tegen de allerlaagste prijzen!"
Adres: De Hutakker 4, 5552 CJ Valkenswaard
Telefoonnummer: 0407370601
Stad: Valkenswaard
Route: De Hutakker 4
Postcode: 5552 CJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Hengelsport winkel Valkenswaard, Duitse hengelsport webshop, Raven Hengelsport, Hengelsport winkels België, Sportviswinkel Spijkenisse, Hengelsport Utrecht, Karper aanbiedingen, Hengelsport Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hidden Outlet Hidden Outlet 966 meter Consumentenelektronica en meer, van de beste merken en voor een onmogelijke prijs!
Kruidvat NL Kruidvat NL 2 km Vanavond nog even de Kruidvat binnen geweest. Een grote winkel. Verder alles goed.
Recensies
Gisteren 21-12 voor 14 uur besteld. Volgende dag netjes geleverd door dpd op de tijd dat hun aangaven. Goed verpakt ga zo door sportvis-outlet!!! Ik zal in de toekomst meer bij jullie bestellen!!!
Alles binnen een dag geleverd, netjes verpakt! Proficiat!
Bestel hier al jaren tot volle tevredenheid. De ene periode meer deals die aansluiten bij mijn visserij dan de andere periode maar dat is ook logisch. Ook word er altijd snel gereageerd op mails. Ook al veelvuldig gebruikt gemaakt van de smartshoping optie zodat een goedkope deal niet gelijk weer duur is door de verzendkosten. Zou zeggen ga zo door.
Niets als lof voor Sportvis-outlet! Reageren altijd op mail, fantastische service en gastvrijheid. Het enige wat je daarvoor moet doen, is contact met ze opnemen. Ik heb al veel gekocht bij S.O. en er is werkelijk waar nog nooit één seconde moeilijk gedaan over garantie of eventueel omruilen. Ze verdienen eigenlijk het dubbele aantal sterren. Eerlijke hardwerkende mensen, eerlijke prijzen!
Mijn bestelling ontvangen. De spullen zien er tiptop uit. Respect
Ik heb bij Rob al enkele hengels en allerlei kleding en materiaal gekocht. Steeds met perfecte service. Ook nu weer. Hengel besteld maar enkele uren later tóch twijfels over het lage werpgewicht... Enkel een mailtje met de vraag of dit nog veranderd kon worden voor het iets zwaardere type en alles was ok. Ook op de vraag om mijn bestelling te komen afhalen wanneer ik op doorreis ben, werd steeds bevestigend gereageerd. Super!
Dit bedrijf heeft naast een mooi aanbod aan producten ook nog eens een uitstekende service en snelle verzending.
Wat een super leuke en goede winkel! bestel er al vanaf het begin. Altijd leuke aanbiedingen en super snelle en goede service! Ik was een onderdeel van me waadpak kwijt mailtje er naar toe en binnen 2 dagen was het geregeld Ga zo door! Ik blijf graag bij jullie kopen
Regelmatig orders geplaatst, altijd keurig verzorgd. Afdeling klantenservice is geweldig, ook op die afdeling kundige mensen die Service met een Hoofdletter schrijven Ik was, ik ben en......ik BLIJF een zeer tevreden klant!
Fijne site om spullen te bestellen ! Goed verpakt! Snelle service! En als er iets aan de hand is word het heel snel opgelost !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid