facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportstudio Sansi

Sportstudio Sansi
"Ben je op zoek naar een sportschool of fitnessclub waar jij je thuis voelt en waar je goede persoonlijke begeleiding krijgt zodat je je doelen behaalt?Dan is Sportstudio Sansi de beste keuze!Sportstudio Sansi is een sportschool voor het hele gezin!"
Adres: Molenweg 5 , Nootdorp 2631 AA, NL
Telefoonnummer: 015 310 8553
Stad: Nootdorp
Route: Molenweg 5
Postcode: 2631 AA



op zoek naar gerelateerd: Sportschool Ypenburg, Sansi facebook, Basic-Fit Nootdorp, Spinning Nootdorp, Nieuwe Basic-Fit Nootdorp, Fysio Sansi, PT Nootdorp, Bootcamp Nootdorp
Recensies
Professionele en toegankelijke sportschool. Diverse groepslessen met fijne instructeurs. De sfeer is prettig en alles is netjes schoon. Zeker aan te raden!
Super leuke sportschool! Ik zit er nu zo’n maandje bij en heb het heel erg naar m’n zin! Ik heb al een aantal verschillende lessen met verschillende instructeurs en ik heb alleen maar goeie ervaringen gehad. Ze zijn erg aardig en willen je altijd graag helpen.
Zeer prettige sportschool met professionele instructeurs die iedereen bij naam kennen.
Leuke sportschool met veel variëteit aan lessen!
Zeer goede sportschool met geweldige sfeer. Fijn personeel.
Een hele gezellige sportschool met super aardige medewerkers. Altijd belangstellend. Er worden veel verschillende lessen gegeven. Er is goede uitleg. Je voelt je echt welkom.
Gezellige en tegelijk professionele sportschool. Persoonlijke benadering en leuke, uitdagende groepslessen. Ik ga er al jaren met plezier heen. En met spierpijn terug
Leuke dorpse sportschool, vrolijke instructeurs die je snel bij naam kennen. Niveau van de steps les is erg fanatiek, een keer steps-voor-beginners doen?
Fijne sportschool, ook tijdens de lockdowns hebben ze er alles aan gedaan ons zoveel mogelijk in beweging te houden en bleven met ons in contact.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid