facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportstichting Zuidplas

Sportstichting Zuidplas
Adres: Sportlaan 3, 2841 EB Moordrecht, Nederland
Telefoonnummer: 0182 373 646
Staat: Zuid-Holland
District: Zuidplas
Stad: Moordrecht
Route: Sportlaan
Huisnummer: 3
Postcode: 2841 EB


Recensies
Na het zwemmen is het niet mogelijk om te douchen, omdat de douches sinds maart gesloten zijn. Dit is een onprettige ervaring. Er kan alleen via glas met kinderen worden gecommuniceerd. De parkeerplaats is afgesloten. Het zwembadwater ruikt onaangenaam en bevat veel chloor. Samengevat is het een zeer onaangename ervaring die ik hier heb. Er is wel een aangename cafetaria en vriendelijk personeel. Maar dat is niet waarvoor ik hier ben, dus ik ben blij dat vandaag mijn laatste dag bij hen is.
Ik heb ver gefietst om voor een dichte deur te staan. Op de website staat niet vermeld dat het zwembad dicht is of dat er aangepaste openingstijden zijn i.v.m. de herfstvakantie hetgeen bij het Polderbad wel netjes vermeld staat. De klantenservice was onbereikbaar. Erg lang gebeld, maar er bleef aangegeven worden dat ik nummer 1 in de wachtrij was.
Prima zwembad voor diploma zwemmen
Lokatie wat verouderd.nSportschoolpubliek een beetje te kijk mij eens.nZwembad de beste keuze voor diploma zwemmen in de omgeving.nSportzaal en velden zijn oké.nKantine en tribune gezellig.nParkeergelegenheid warrig. Top voor de veiligheid van een ieder doe de paaltje omhoog zodat autoverkeer niet op het plein kan komen.
We kwamen hier voor het zwembad voor het afzwemmen van de kinderen. En voor binnen tennis in de sporthal. Er is ook een kantine bij waar je ook naar het zwembad kunt kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid