facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportsArt Den Helder by Jorina Baars

SportsArt Den Helder by Jorina Baars

Info

De gezellige sportschool waar u recreatief kunt trainen maar ook wedstrijd gericht. Al onze trainers hebben ruime ervaring in hun tak van sport.

Geschiedenis

SportsArt Den Helder is sinds 2007 gevestigd op Willemsoord in Den Helder (voormalig attractiepark Cape Holland), een unieke locatie. We hebben een aanbod van kickboksen, mixed martial arts (MMA), cardio en fitness.

Centraal staat de officiële boksring met daaromheen zestien bokszakken. Daarvoor bevindt zich een ruime fitness- en cardioruimte, voorzien van modern cardio-en fitnessapparatuur. Deze twee ruimtes zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand.

Alles bij SportsArt Den Helder ziet er super verzorgd uit. Van kantine tot kleedkamers en van fitnessruimte tot dojo. Dit werkt mee aan de sfeer in de sportschool. Een sportschool met prima topsportklimaat waar iedereen even belangrijk is zodat een verenigingsgevoel is ontstaan. Alles draait hier om respect en iedereen is even belangrijk.



"Sportschool met officieel vechtsport keurmerk van meervoudig wereldkampioen kickboksen Jorina Baars met kickboks lessen vanaf 6jr, bokszak trainingen vanaf 14 jr en ruime fitness ruimte.vanaf 18 jr of onder begeleidingGratis proeflessen!! kijk voor meer info op de website."
Adres: Willemsoord 52 D1, 1781 AS Den Helder
Telefoonnummer: 0657124148
ln.redlehnedtrastrops@ofni
Stad: Den Helder
Route: Willemsoord 52 D1
Postcode: 1781 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CrossFit Willemsoord CrossFit Willemsoord 254 meter Vorig jaar juli kreeg ik veel pijn in mijn rug, met name de nachten waren verschrikke...
LIJFSTIJLCoaches LIJFSTIJLCoaches 397 meter LIJFSTIJLCoaches, (personal) trainersnetwerk met inhoud!
Fysiotherapie en Trainingscentrum de Linie Fysiotherapie en Trainingscentrum de Linie 1 km Aardige fysiotherapeuten en niet zo grootschalig.
Fysio Ziekenhuis Den Helder Fysio Ziekenhuis Den Helder 2 km Uitgebreide fysio/sporttoestellen. Je wordt hier prima geholpen.
Fitnesscentrum Bodyfit Fitnesscentrum Bodyfit 2 km Vanavond voor de eerste keer deze sportschool bezocht. Het ontvangst bij de balie was...
SportSpirit SportSpirit 2 km Top school! Bokstechniek training, circuit training, bootcamp etc.. zeer sociaal, ouw...
Basic-Fit Den Helder Basic-Fit Den Helder 2 km Alles op elkaar gedrukt in het pand en erg onlogisch ingedeeld. Miste enkele kabelsta...
Basic-Fit Basic-Fit 2 km 1 keer trainen gelijk vast aan abbo via de zeil aanmelden nooit doen!! Altijd via de...
BigGym Den Helder BigGym Den Helder 2 km Een samen abbo afgesloten voor 2 mensen en 3 maanden gratis en er wordt alsnog bij 1 ...
Sporthal De Brug Sporthal De Brug 3 km Geen bijzonderheden.
North West Weightlifting North West Weightlifting 3 km North West Weightlifting is een trainingscentrum voor gewichtheffen, powerlifting en ...
Sportingclub Theo Komen Sportingclub Theo Komen 3 km Gezellige sportschool! Ik kom daar meer vanwege de dojo die ook aanwezig is in het pa...
DIVINO SPORTS DIVINO SPORTS 3 km Omdat ik daar dans en dat is een leuke sport
Fit = Nice Fit = Nice 3 km Verantwoord en plezierig sporten! Wij staan voor persoonlijke begeleiding afgestemd o...
Recensies
Fantastisch leuke kick boksschool. Ongedwongen sfeer en alleen maar vriendelijke mensen. Tevens geeft men een speciaal programma voor mensen met Parkinson.
Fantastische plek om te leren boksen
Me dochter heeft het erg naar haar zin bij jullie. En er wordt ook zeer goed en snel gehandeld in een acute situatie. Ookde communicatie en contact is zeer goed.
Ben je een wedstrijdbokser? Ik zie bijna iedereen van sportsart winnen tijdens boksgalas. De begeleiding is dan ook fantastisch. Zeker ook omdat je les krijgt van mensen die ongeslagen wereldkampioene Jorina Baars trainen. Ook is ze zelf vrijwel elke dag aanwezig. Maar ook als je recreatief wil vechten en die ring niet in wil gaan, ben je bij dit adres eigenlijk perfect uit. Je voelt je net zo welkom als de wedstrijdvechters. Super!
Goede en fijne begeleiding, persoonlijk, saamhorigheid, prettige lessen en voldoende fitnessapparaten, goede hygiëne, voldoende gratis parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid. Altijd een betaalbaar abonnement wat bij je past.
Leuke en goede sportschool. Voor een nette prijs kan je hier lekker sporten. De bokzak training is een aanrader!
Een prima sportcentrum waar je fijn kunt fitnessen en kickboksen.
Uitstekende sportschool waar je kunt fitness-en en kickboxen etc
Goede sfeer en kwaliteit trainers en spullen
Fijne sportschool!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid