facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sports Planet

"Een multifunctioneel sportcentrum waar veel mogelijk is. Mensen laten sporten is onze inzet."
Adres: Emmerik 5 , Westervoort 6931 HC, NL
Telefoonnummer: 026 311 8726
Stad: Westervoort
Route: Emmerik 5
Postcode: 6931 HC



op zoek naar gerelateerd: Sports Planet abonnement opzeggen, De pas westervoort, Squash Westervoort, Fysio Westervoort De pals, Sauna Westervoort, Fitness Duiven, Bloemketerp abonnement opzeggen, Cardio Fitness
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Depals Depals 0 meter Na 8 maanden op de wachtlijst te hebben gestaan, was ook dochterlief aan de beurt voo...
Recensies
Zwemles 0-4 jaar bij meester Ruud is een aanrader. Kinderen zijn echt blij in het water. ik ben tevreden.
Heerlijke fijne uitgebreide sportschool.
Oud, maar schoon. Fijne sporthal, gezellige kantine.
Jammer, ik kwam op een 2 daagse beurs 14+15 augustus 2021 op zaterdag en de, horeca was gesloten dus voor broodje en drinken naar de Jumbo. Niet fijn. Toilet in de sporthal krap en niet erg netjes. Hal weinig sfeer maar dat heb je in een sporthal dat is eenmaal zo. De beurs was verder oké, genoeg aanbod en liep aardig.
Er is genoeg te doen. 'S ochtens lekker rustig. Tijdens het fietsen kan je ook zaalvoetbal kijken Als er zaalvoetbal is Je betaalt t dubbele van wat je betaalt bij fit 4 free maar je kan hier ook zwemmen op bepaalde tijden enzo. Dus als je t kan missen is het t wel waard. +als je je pasje een keer bent vergeten doen ze ook niet moeilijk. + er is een kastje waar allerlei schemas in liggen die je kunt pakken. Bijvoorbeeld krachttraining of juist cardio.
Fijne sportzaal, leuk dat je vanuit de sportschool naar dingen als volleybalwedstrijden kan kijken als die in de zaal aan de gang zijn.
Uitstekende plek, zijn heel goed bezig met te blijven soorten tijdens de pandemie ook met aanvepast lessen tijd, ik vind het een top sport punt!
Met de badmeester kunnen de kinderen het altijd wel vinden. Ze worden hier dol op het water en kunnen er ook nog eens goed mee omgaan. Het is echt een aanrader om hier een keer te komen. De saunas zijn ook heel fijn natuurlijk.
Mijn zoon, dochter en ikzelf sporten in de zaal. De grond is erg hardkan leiden tot blessures en de douches werken niet altijd even even goed. Dank voor jullie reactie. Gr.
Vies zwembad bah half afgegeten appel in de kleedkamer er is ook maar 1 kleedkamer lekker krap hok. En de vloer is spiegelglad dus dat betekent dat het vies is Edit aan de eigenaar: 45 min rijden is het niet waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid