facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sports Effective

Sports Effective

Info

Sports Effective geeft training die terug gaat naar de basis. Functioneel trainen voor iedereen !!
Ieder mens is uniek, jij dus ook. Dit vraagt om een individuele aanpak.
Stop met zitten en kom trainen, je bent het meer dan waard !!!

Geschiedenis

Sports Effective geeft training die terug gaat naar de basis.
Dit houdt in dat er geen gebruik gemaakt wordt van dure sportschool machines, maar juist van losse gewichten, training met eigen lichaamsgewicht en cardio oefeningen in de buitenlucht.
Het principe “functioneel-trainen” is een belangrijk begrip.

Wat is functioneel trainen ?
Functionele training betekent dat er zo getraind wordt dat deze leiden to het beter functioneren in het dagelijks leven en tot prestatieverbetering in uw sport. We willen fitter worden, sneller kunnen rennen, hoger kunnen springen; kortom onze sportprestaties verbeteren.
In functionele (kracht)training wordt gedacht in termen van bewegen in plaats van spieren en in termen van aaneenschakeling van bewegingen, in plaats van enkelvoudige geïsoleerde bewegingen.

Sports Effective biedt persoonlijke begeleiding aan voor een lage prijs. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om op de juiste manier en met de juiste begeleiding zijn/haar doel te kunnen bereiken.
Of dit doel nu afvallen, fitter worden of misschien wel een bepaalde sportprestatie neerzetten is, iedereen kan bij Sports Effective terecht.

Regulering van sporten, zoals op veel sportscholen, heeft vaak als nadeel dat het effect van de trainingen zeer beperkt is en veelal van korte duur.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft daarom ook unieke eigenschappen en wensen. Door de persoonlijke benadering van Sports Effective wordt er een programma gecreëerd die specifiek is voor u als uniek persoon.

Adres: Bogerdhof 3a, 4315 CL Dreischor
Telefoonnummer: 0612140794
Stad: Dreischor
Route: Bogerdhof 3a
Postcode: 4315 CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid