facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sports Academy Schreiber

Sports Academy Schreiber

Info

Sports Academy Schreiber biedt trainingen voor jong en oud in een ongedwongen sfeer.

Geschiedenis

Bij Sports Academy Schreiber train je in een ongedwongen sfeer waarbij respect voor elkaar voorop staat. Sports Academy Schreiber is een sportclub waar je terecht kunt voor muay thai en MMA. Er wordt zowel op wedstrijdniveau als op recreatiefniveau getrained. In het muay thai/kickboksen wordt bij de lessen onderscheid gemaakt in het niveau van de leerling. Uiteraard ben je ook van harte welkom om mee te doen bij een bokszaktraining of circuittraining.

Bob Schrijber en Irma Verhoeff, beide NOC NSF rijkserkende leraren, zijn verantwoordelijk voor de lessen en staan voor kwaliteit en uitstekende begeleiding.

WORKSHOPS/SCHOLIEREN LES
Team Schreiber verzorgt regelmatig workshops voor bedrijven, sportscholen, teambuilding events, etc.... Daarnaast is het mogelijk voor scholen om in plaats van een gymles in een stoffig gymlokaal deze tijd actief te besteden tijdens een les waarbij de leerlingen kennismaken met de oosterse vechtsporten. Gedurende het uur worden de basistechnieken van het kickboksen uitgelegd en wordt er gewerkt aan zelfverdediging. Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen met Sports Academy Schreiber 06- 53915145 of via email [email protected] of [email protected]



"Wij zijn Sports Academy Schreiber, ook wel Team Schreiber genoemd. Een sportschool die met normen en waarden onze leden het kickboksen en MMA aanleren. Dit gebeurt in groepslessen die in verschillende leeftijdsgroepen en op verschillende niveau's worden gegeven. Jeugd, volwassenen, recreatief en wedstrijd niveau."
Adres: Saendelverlaan 2, 1561 KS Krommenie
Telefoonnummer: +31 (0)6 53 91 51 45
Stad: Krommenie
Route: Saendelverlaan 2
Postcode: 1561 KS



op zoek naar gerelateerd: team schreiber prijslijst, bob schrijber, kickboksen krommenie, mma zaandam, kickboksen assendelft, sport schreiber, irma verhoeff, sportschool krommenie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit4lady Krommenie Fit4lady Krommenie 746 meter Top om hier te sporten. Afwisselend en super goede begeleiding
CrossFit ZaanForce CrossFit ZaanForce 1 km Top CrossFit box. Leuke open sfeer, kleine groepen dus veel aandacht, en veel mogelij...
Fysiotherapie Vrij Bewegen Fysiotherapie Vrij Bewegen 1 km Prima behandeling, de therapeuten zijn allen terzake kundig.
Team Sport- & Fitnesscentrum Krommenie Team Sport- & Fitnesscentrum Krommenie 2 km Hele gezellige sportschool. Ik spin 2x in de week. Leuke groep met diverse leeftijden...
Recensies
Ik ben recent begonnen met trainen bij deze sportschool. Vooralsnog alleen maar goede ervaringen. Goede techniek adviezen, vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht zowel in de les als daar buitenom. Als moslima vind ik zelf belangrijk dat ik ook kan trainen onder mijn eigen voorwaarden. Hier gaan zij helemaal mee in en respecteert deze sportschool dit. Mocht je moslima bij een sportschool willen waar je goed kunt trainen ik doe zelf aan bokszak training ben je volgens mij bij Bob Schreiber aan het juiste adres.
Sport hier al enige jaren. Geweldige ambiance lieve mensen die het beste uit je probeert te halen dit gaat vaak gepaard met een hoop lol. Ook hebben ze mij enorm goed geholpen met revalideren na een heup operatie. Staan dus ook buiten het sporten indien nodig voor je klaar Kan niks anders zeggen maar dit is de mma/kickbox school waar je moet zijn voor jong en oud en elk niveau.
Fijne sportschool waar je diverse lessen kunt volgen onder de leiding van diverse goede trainers. De sportschool ziet er schoon en fris uit!
Iedereen is van harte welkom op onze gezellige sportschool. Kom voor een gratis proefles.
Heerlijk getraind, supervriendelijke mensen en een ongedwongen sfeer. Je voelt je direct op je gemak. Mij zien ze hier voortaan vaker!
Super goede, leuke, gezellige sportschool waar ik met veel plezier naar toe ga.
Leuke, gevarieerde lessen op de bokszak, handschoenen. Zowel techniek als conditie afgewisseld met circuit training. In de bovenzaal vooral mma. Veel feedback op uitvoering zodat je jezelf kunt verbeteren.
Super mensen ! Ik kan niet wachten om weer te knallen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid