facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportpunt Deurne & Someren

Sportpunt Deurne & Someren

Info

Sportzaak gespecialiseerd in hockey, voetbal, zwemmen, fitness en running.
www.sportpunt.nl

Geschiedenis

Via deze pagina houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en gebeurtenissen in de sport en natuurlijk van nieuw binnen gekomen producten. Daarnaast proberen wij u via deze pagina onze passie voor SPORT over te brengen!

Is uw sportvereniging op zoek naar een betrouwbare partner voor verenigingskleding en verenigingsmaterialen? Bij Sportpunt is de vereniging dan aan het juist adres. Informeer in onze winkels naar de mogelijkheden.

Speciale service geven wij op het gebied van bedrukkingen. Sportpunt heeft een eigen drukkerij voor het bedrukken van al uw sport- en verenigingskleding!



"Sportpunt Deurne is DE sportzaak in Deurne en omgeving. Bij Sportpunt krijgt iedere bezoeker de aandacht die hij/zij verdient. Sportpunt Someren heeft een ruim assortiment in de sporten fitness, running, voetbal en is een specialist op het gebied van hockey. Er is een breed scala aan hockeyschoenen, hockeysticks, kleding en accessoires. Daarnaast heeft Sportpunt een eigen drukkerij tot haar beschikking in het filiaal in Someren . In onze drukkerij wordt verenigings- en bedrijfskleding van klanten uit de wijde omgeving voorzien van bedrukkingen. Kom gerust eens langs bij de mooiste en gezelligste sportzaak van Deurne. Tot snel!"
Adres: Kerkstraat 24, 5751 BH Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493321200
Stad: Deurne
Route: Kerkstraat 24
Postcode: 5751 BH



op zoek naar gerelateerd: Sportpunt Amsterdam, Scapino Deurne, Thijssen Sport, Macron Deurne, Thijssen Sport Someren, Sport Asten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
XXL Nutrition XXL Nutrition 2 km Ruime keuze uit producten. Zeer snel en ordelijk geleverd. Dag na mijn bestelling kwa...
XXL Nutrition XXL Nutrition 2 km Helaas hele slechte ervaring na mijn bestelling van een legging, ik was vaste klant e...
Recensies
Een zaak met hart voor de mensen die er kopen en geven goed advies
Super slecht bedrijf. Totaal geen service ,leveren niet en je krijgt je geld niet terug.
A-kwaliteit sportwinkel met goede service. Onderscheid zich van bijv. Decathlon door hoge kwaliteit en service.
Fijne winkel, je wordt prima geholpen. Op bestelling sportkleding laten komen zonder verplichtingen. Wel gekocht natuurlijk, maar het gaat om de service en die is perfect.
Prima bediening
Grote keuze, vriendelijk en meedenkende mensen die een goed advies kunnen geven.
Super service, bestelling op zaterdag persoonlijk afgeleverd zodat hij op tijd was voor de wedstrijd van zondag!
Goede sport attributen en artikel zaak voor Allerlei sporten. Netjes en overzichtelijk. En goede prijs kwaliteit verhouding.
Nette sportzaak waar je gelijk wordt geholpen. Met groot assortiment.
Vriendelijk en behulpzaam. Goed assortiment, goede service en goed advies. 10 punten van mij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid