facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportmassagepraktijk Angela

Info

Mijn praktijk is er voor jong en oud.
Ik kan iedereen ondersteuning bieden die het behoud van een goede lichamelijke en geestelijke conditie belangrijk vind.
Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters ook niet sporters kunnen er profijt van hebben.



"Mijn praktijk is niet alleen voor sporters. Ik kan iedereen ondersteuning bieden die het behoud van een goede lichamelijk en geestelijke conditie belangrijk vind. U kunt bij mij terecht voor een Sportmassage, Ontspanningsmassage, Chinese Voetmassage, Bamboemassage en klachten bij lage rugpijn en rug, nek en schouderklachten."
Adres: Venkel 3, 5331DL Kerkdriel
Telefoonnummer: 0621814413
Stad: Kerkdriel
Route: Venkel 3
Postcode: 5331DL


Recensies
Elke 4 á 5 weken ga ik voor mijn rug, nek en schouders naar Angela. Ik ben kapster en krijg als snel last van vastzittende spieren in me nek en schouders. Nu ben ik echt al die weken klacht vrij als ik ben geweest maar houd het wel goed bij om te voorkomen. Vandaag de bamboe massage gehad voor heerlijke ontspanning maar toch ook dat de druk punten weer verdwijnen voor een tijdje. Echt een aanrader!! Heel erg bedankt Angela & tot over een aantal weken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid