facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportmassage Fryslân

Sportmassage Fryslân

Info

Een sportmassage praktijk met ruime openingstijden. En waarbij de vrijdagavond en de zaterdagochtend als mogelijkheid tot extra openingstijden behoren.



"Iedereen is welkom!Of je nu topsporter bent,of de 'gewone' sporter of juist misschien wel helemaal geen sporter.Iedereen heeft weleens last van stijve,vermoeide of pijnlijke spieren.Welke zijn ontstaan door sporten of verkeerde beweging en/of houding.Of misschien is het gewoon preventief.Heb je last van je nek,schouders,rug,armen,benen?Ik maak je spieren weer soepel,bij mij ben je op het goede adres!Sportmassage FryslânBevindt zich op Industrieterrein De Ekers, op De Poel 5 8502TT in Joure.Op slechts 2 minuten rijden van de snelweg A7 afslag 24!Afspraak maken via onlineboekingsysteem op website sportmassagefryslan.Dit om jou snel van dienst te kunnen zijn met het maken van een afspraak.Maar ook dat ik tijdens jouw afspraak er voor jou ben"
Adres: De Poel 5, 8502TT Joure
Stad: Joure
Route: De Poel 5
Postcode: 8502TT


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 18:00

Recensies
Zeer goede sportmassage van Wietske,top. Alles weer heerlijk los.
Sinds oktober 2018 meerdere malen bij Wietske geweest ter voorbereiding op mijn eerste marathon in juni 2019. Doordat Wietske zelf fanatiek sportster is, met meerdere marathons in de benen weet ze wat een sporter nodig heeft. Dit in combinatie met haar sportmassage opleiding maakt haar tot de ideale sportmasseur. Zij weet wat de amateur sporter tot en met prof sporter nodig heeft om zijn/of haar doel te bereiken. Na een massage van Wietske kunnen de benen er weer vele kilometers tegen. Ook haar vele tips hebben mij geholpen om van niks naar een hele marathon hardlopen te trainen in 10 maanden tijd. Ik raad Wietske dan ook aan voor de beginnende en gevorderde sporter. Haar praktijk is ook makkelijk te bereiken en haar online afspraken agenda werken eenvoudig en laagdrempelig. Ze is leergierig en zorgt dat haar kennis en ervaring groeit. Wietske bedankt tot nu toe, en ik zal nog geregeld bij je langs gaan in de toekomst om de benen soepel te houden. Mijn eerste marathon mede dankzij jou super goed gelopen met zonnige benen.
Elke massage bij Wietske is altijd weer een super positieve ervaring. De massage zelf, de tips die je tussendoor even mee krijgt. Gewoon alles bij elkaar - met of zonder Corona. En wat is zo’n eerste hardloopsessie na zo’n massage dan toch weer lekker!
Vandaag ontzettend fijn behandeld. Ik vind Wietske een heel fijn persoon, ze vertelt goed wat ze doet en je krijgt de ruimte om aan te geven wat je wel en niet fijn vind. Ze speelt bovendien goed in op jouw wensen. Daardoor de perfecte combi tussen een stevige massage en ontspanning voor je spieren. TOP!
Ik kon snel terecht bij Wietske met mijn liesklachten. Wietske heeft op een fijne, ontspannen en professionele manier mij behandeld. Een ongedwongen setting, Wietske is belangstellend en weet waar ze het over heeft! Zeker de moeite waard om eens terug te komen.
Ik ben een keer vóór een marathon en een keer ná een marathon bij Sportmassage Fryslân geweest. Beide keren is goed bevallen. Bij mij zijn de kuiten het zwakke punt; ik krijg daar het snelst stijve plekken. Wietske weet dat goed aan te pakken. Maar ze let op meer, want preventief onderhoud is ook belangrijk. Dus niet wachten totdat je merkt dat je ergens last hebt. Van bil tot het puntje van de teen wordt meegenomen. Wietske is zelf fanatiek sporter en heeft daardoor veel affiniteit met spieren en ze weer beter krijgen. Je merkt dat ze plezier in haar vak heeft en als je zin hebt in een praatje tijdens de massage dan kan dat ook. Kortom: een plek om aan te bevelen om de spieren in optima forma te krijgen of te houden. Foto: mijn kuit in beweging na de Amsterdam Marathon 2018; het zat tegen de kramp aan; uit zichzelf allemaal heftige bewegingen van de spieren.
Perfecte massage legt goed uit wat ze gaat doen. Weet waar ze moet, weet wat ze doet. Kortom aan te bevelen masseuse. Daarom is er ook wachttijd voor nieuwe klanten. Toch nog minpuntje
Makkelijk zelf een afspraak te plannen via de website. Zeer prettige massage en vooraf wordt gevraagd wat je gemasseerd wilt heben, altijd prettig wanneer je iets specifieks hebt.
De massage behandelingen zijn ontzettend goed en fijn. Bespreekt eerst wat je wenst qua spiergroepen of er klachten zijn. En daarna krijg je een massage op maat. Ze doet het super
Wietske is erg kundig en neemt de tijd voor je. Je kunt over het algemeen snel bij haar terecht, echt super! Ik heb veel baat bij haar sportmassages en handige tips.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid