facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportmassage Fikriye

Sportmassage Fikriye

Info

Bij Sportmassage Fikriye kunt u terecht voor Sport-, Ontspannings-, Wellness-, en Hotstonemassage, Blessure Preventie, Tapen & Bandageren, Kinesiotaping.

Adres: Kasteelseplaats 4A, 5371 AR Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0642401313
Stad: Ravenstein
Route: Kasteelseplaats 4A
Postcode: 5371 AR


Recensies
'Per toeval' ben ik tijdens de 4daagse in contact gekomen met Fikriye als masseuse. Ik vond het een verademing hoe Fikriye bij de massage tot de kern kwam. Fikriye is gepassioneerd in haar vak en deze liefde voor het vak is merkbaar tijdens de behandeling. De volgende 4Daagse zal ik haar zeker weer weten te vinden.
Fantastische masseuse maar zeker ook in staat om je klachten te verminderen door het toepassen van verschillende technieken. Fikriye is kundig en werkt vanuit passie dat merk je meteen als je bij haar binnenloopt. Ze neemt echt de tijd voor de behandeling en voor jou als mens. Een luisterend oor en de kwaliteit om te anticiperen op jouw persoonlijke vraag en situatie. Niet langer verder zoeken en Fikriye gewoon bellen, ze is er voor jou!
Ik ga 1x in de 6 weken naar Fikriye en mijn rugklachten zijn veel minder! Als er een keer een langere tijd tussen zit, merk ik dat gelijk. Het werkt echt heel goed wat ze doet! En ze heeft enorm veel liefde voor het vak!
Een fantastische massage voor heel je lichaam. Veel fysio's bezocht en meestal geen resultaat. En in tegenstelling tot andere neemt fikriye wel de tijd. Mooie nette salon met bij aankomst een bakje koffie of thee. Echt een aanrader als je klachten hebt of gewoon optimaal wil ontspannen. Bedankt en tot snel
Had last van mijn onderrug, 18 x bij physio geweest geen verbetering, na 3 x massage bij fikriye van mijn rugklachten af, fikriye heeft goude handen ongelovelijk! Ze heeft Zoveel passie en liefde voor haar werk echt ongekend! Dit is echt een aanrader!
quantum-touch wat een verrijking ik wist niet dat het bestond zeker een aanrader goede massage mooie salon echt top
's avonds gebeld, volgende dag al geholpen. Pijn in schouder/arm na 1x al stukken minder. Ik kijk uit naar de volgende behandeling.
Geweldig! Gastvrij, professioneel, super aardig en kunt vaak al snel terecht.
Kundige en professionele masseur
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sportmassage Fikriye.

Ravenstein massageservice

openingstijden, locatie, vervoer. Kasteelseplaats 4A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sportmassage Fikriye adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sportmassage Fikriye. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sportmassage Fikriye delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid