facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportkaderservices

Sportkaderservices

Info

Creëren van parttime en fulltime jobs voor sportkader. Zorgdragend voor een goed sportwerkgeverschap

Geschiedenis

Wie zijn wij?

Drijvende kracht achter SportKaderServices is Harry Kok, al 38 jaar werkzaam in de tennissport. Harry startte ooit als fulltime tennisleraar en wist als geen ander hoe je mensen kunt binden en verbinden. Met zijn creativiteit en inventiviteit motiveerde en stimuleerde hij alle doelgroepen binnen zijn tennisvereniging met zorgvuldig gekozen lesprogramma’s en activiteiten. Harry Kok werkte zelfs 25 jaar op dezelfde locatie en zo kunnen we hem met recht een echte clubtrainer noemen! Ook collegae tennisleraren wist hij te motiveren zo was hij in 1993 oprichter/ voorzitter van Stichting Euregio Team ( het team bestond uit 76 regionale tennisleraren). De Stichting werd in 1998 omgedoopt tot SET Tennisactiviteiten & Organisatiebureau. Harry Kok was ook de eerste in Nederland die binnen- en buitenlandse tennisreizen organiseerde. Met de komst van de Flexwet in 1999 ( 3 contracten een vaste baan) kreeg SET tennisleraren in loondienst en werd het tevens een detacheringsbureau. Met het ontzorgen van hoofdelijk-, arbeidsrechtelijke risico’s en zijn “verenigingen clustermethode” geeft Harry tennisleraren en overige sportkader een fulltime baan en zo is SportKaderServices de oplossing voor een goed werkgeverschap van sportkader voor de Nederlandse sportverenigingen. Zijn huidige innovatieve sportpayroll-methode kan ook uw sportvereniging vast behulpzaam zijn.

Harry Kok was jarenlang jurylid tijdens “de verkiezing van tennisleraar van jaar”. Tevens een echte club-architect en succesvol mediator tijdens conflictsituaties tussen tennisverenigingen en tennisleraren. Dit alles bleef niet onopgemerkt binnen de tennissport alleen zo ontstond in 2009 de uitbreiding naar andere sporttakken en daarmee is zijn huidige sportpayroll bureau SportKaderServices geboren.

Missie & Visie Harry Kok

Missie bestaat uit het creëren van fulltime banen voor het sportkader en actief zekerheid bieden op langer termijn.

In zijn visie streeft hij naar gezonde sportverenigingen, of een cluster van sportverenigingen om vervolgens samen met stakeholders de sport in onze pluriforme samenleving die plaats te geven, die het anno 2016 meer dan ooit nodig heeft, om op elk tijdstip van de dag mensen te binden en te verbinden tot “FEEL GOOD SAMEN ZIJN”.

Adres: Torenvalk 1, 7676PZ Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31620398778
Stad: Westerhaar-Vriezenveensewijk
Route: Torenvalk 1
Postcode: 7676PZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugd SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk Jeugd SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk 2 km Fijne vereniging en geweldige saamhorigheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid