facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportingFit

SportingFit

Info

SportingFit te Alblasserdam bewijst, dat Sporten ook heel erg leuk kan zijn.Ervaar het zelf met een Gratis Proefles! Wij hopen ook jouw te mogen verwelkomen.

SportingFit is een Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum in Alblasserdam en omgeving vo

Geschiedenis

SportingFit is een Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum in Alblasserdam. En omgeving voor jong en oud met een hoog service niveau. Doelgericht en gemakkelijk sporten in een persoonlijke, veilige en relaxte sfeer. Bij SportingFit heeft u geen verplichte langdurige contracten en opzegtermijnen. U kiest zelf hoe vaak u wilt komen sporten. Dit alles voor een sportieve prijs en met uitstekende kwaliteit.





"De gezelligste sportschool in Alblasserdam & omstreken. Wij hebben hiervoor in 2022 zelfs de Dutch Fitness Award gewonnen! Fysio, fitness, groepslessen en danslessen: Alles op dezelfde locatie! Nu 7 dagen in de week open!Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij werken niet met verplichte jaarkaarten. En werken niet met muntjes, dus altijd plek in onze gezellige groepslessen. wij hebben ook nog eens extra danscursussen Sala/ruedaLine - dance en starten 6 maart 2023 met een extra Bachta cursus.SportingFit is meer dan sporten alleen, en alles onder in dak! Wees welkom!"
Adres: Edisonweg 52, 2954 AD Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-6919373
Stad: Alblasserdam
Route: Edisonweg 52
Postcode: 2954 AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: sportingfit alblasserdam prijzen, global fitness, sportingfit openingstijden, pilates alblasserdam, sporting fit alblasserdam openingstijden, spin alblasserdam, club you alblasserdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slank, Fit & Gezond Slank, Fit & Gezond 50 meter � Ondek de kracht en de heilzame werking van de Aloe Vera producten. Producten op bas...
Global Fitness Global Fitness 441 meter Je hebt veel verschillende training apparaten waaronder veel cardio, dumblesoftewel v...
Club You Health Fitness & Sports Club You Health Fitness & Sports 909 meter Fijne sportschool. Goed onderhouden en hygiëne goed op orde. Ook niet geheel onbelang...
Sportcentrum Blokweer Sportcentrum Blokweer 1 km Mooie zaal. Alleen de kleedkamers zijn wel erg gedateerd.
Recensies
Sinds begin december 2022 fitnessen wij 2x per week bij Sporting Fit. Naast de fitness ruimte is er ook een speciale spinningzaal en een zaal voor groepslessen. Wij worden goed begeleid. Niet alleen de apparaten maar ook de ruimte zelf wordt goed schoon gehouden.
Super leuke en gezellige sportschool! Goede sfeer, persoonlijke benadering en kennis van zaken! Enne… waar ik zelf gebruik van maak… Ze hebben een top dansvloer!
Super fijne sportschool. Ik ga met veel plezier naar deze sportschool. Je wordt geholpen waar nodig en er word goed tijd voor je genomen. Er is veel kennis in huis en er heers een super gezellige sfeer!
Sporting Fit, top sportschool voor o.a Spinning lessen. Goeie locatie, leuk pand, super vriendelijke eigenaren. Echt een aanrader.
Wat een mooie nieuwe fitness ruimte. Veel keuze in apparaten en groepslessen. Ik kan mijn abonnement per maand opzeggen, zo fijn! Ik kan er sporten wanneer ik wil, ze zijn 7 dagen in de week open. Hele vriendelijke mensen.
Een fantastische sportschool met oog voor persoonlijke aandacht en waar het altijd gezellig is. Waar je ook gebruik kan maken van een fysiotherapeut.
Sportingfit is een fijne professionele sportschool, met een vriendelijke sfeer.goede begeleiding is gericht op prestaties.
Fantastische sportschool! Fijn om hier te sporten, prima apparatuur en aardige mensen Superleuke eigenaren die ook altijd bereidt zijn om je te helpen of advies te geven. Absolute aanrader!!
Fijne plek om te komen. Gezellig personeel. Vrolijke groet bij binnenkomst. Goede kwaliteit apparaten en spullen. Een perfecte sportschool voor beginners en ervaren sporters
Gemoedelijke en gezellige sportschool met een leuke Zumba les en professionele begeleiding bij het fitnessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid