facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sporthal De Sluis

Adres: Sluisweg 2, 1616 RT Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0228-352227
Stad: Hoogkarspel
Route: Sluisweg 2
Postcode: 1616 RT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bewegen in Hoogkarspel Bewegen in Hoogkarspel 1 km Hele fijne sportschool! Leuke afwisselende groeplessen. Enthousiast team en ze geven ...
Recensies
Prima gelegenheid om tijdens en na het sporten even een drankje in te nemen. Eventueel met een lekkere snack.
Sporthal met prima faciliteiten. Horeca ok, gastheer achter de bar kan iets vriendelijker...
Gezellig sportcafé, hele aardige mensen en geweldig bier op de tap!
Gezellig Cafe vlak naast het centrum van hoogkarspel. Het café is niet lang geleden over genomen en heeft hierbij een volledige make over gehad. Een stuk lichter interieur en heel gezellig bar personeel. Hapjes drankjes en een gezellig sfeertje na bijvoorbeeld een spannende wedstrijd in de zaal zijn hier zeker te vinden!
De kantine heeft een volledige makeover gehad en ziet er goed uit. Personeel is vrolijk en goed. Zeer goede ervaring!
Vandaag moest ik hier werken als Eventmanager voor de activiteiten Bumpervoetbal en archerytag. Ik werd met lof ontvangen door de beheerder en bood me de hele dag door drinken en eten aan en hielp enorm mee met het regelen van de 50 mensen die ik moest begeleiden. Wil je een leuk dagje sporten en daarna gezellig een biertje drinken, op deze plek kan dat perfect!
Top! Ik ga er volgend jaar draaien
Leuke gezellige plek waarin een huiselijke sfeer gecreëerd is. De beheerders zijn een nieuwe weg ingeslagen en zijn actief betrokken bij de activiteiten die er worden gegeven.
Fijne bediening, lekker bier van de tap
Ik ben in mijn eentje bij mijn beste vriend gewee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid