facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sporthal de Reiger

"Bij Sporthal De Reiger is het mogelijk voor particulieren, verenigingen en bedrijven om een gedeelte of de gehele sporthal te huren per dagdeel of eventueel op contractbasis voor het beoefenen van uiteenlopende sporten, zoals basketbal, volleybal, gymnastiek, korfbal, honkbal, badminton, turnen en zaalvoetbal. Het hiervoor benodigde materiaal is te allen tijden beschikbaar tijdens verhuur, voor je kinderfeestje, buitenschoolse opvang of andere gelegenheid.Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten, bijkletsen met vrienden, dit alles is mogelijk in ons horecagedeelte.We hebben veelal vaste verenigingen te gast en organiseren een diversiteit aan activiteiten zoals gymnastiek, volleybal, ouderengym en korfbal."
Adres: De Boomgaard 3, 2964AV Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0184-663116
Stad: Groot-Ammers
Route: De Boomgaard 3
Postcode: 2964AV


Recensies
Gratis parkeren, genoeg ruimte. Zit een kantine bij die erg gezellig is. De medewerkers zijn eigenlijk altijd vrolijk en behulpzaam. De zaal zelf is prima, lekker vloertje en netjes schoon! Douches mogen wat warmer. Altijd een feest om hier te sporten.
Prima sporthal, niet de nieuwste meer, maar zeker goed onderhouder, beheerder is ook vaak aanwezig, materialen worden helaas door scholen vaak verkeerd teruggezet, maar prima geregeld verder.
Hier geweest voor de vaccinatie. Route word duidelijk aangegeven en er staan verkeersregelaars. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Prikken is hier een fluitje van een cent. Werken opvallend veel studenten bij de GGD.
Prima locatie voor COVID vaccinatie. Wel wat bijzonder dat de stoelen in de wachtruimte niet op 1,5 m. staan en dat de mondkapjes daar af 'moeten'.
Goede vaccinatielocatie, heeft voornamelijk Pfizer. Ontzettend duidelijk aangegeven en je kan absoluut niet mislopen. Heel vlotjes, betere prikkers dan in Gorinchem, voelde er niks van.
Mooie sporthal. Zondag morgen zijn de mooiste activiteiten daar om 10.00 uur
Op zich prima sporthal maar er zijn geen tribunes waardoor het lastig is om een wedstrijd te kijken. Ook erg onrustig omdat ik een relatief kleine zaal 4 wedstrijden tegelijk worden gespeeld.
Gratis parkeren. Als een wedstrijd is afgelopen is er te weinig personeel in de kantine en duurt het lang voordat je iets kunt bestellen.
Prima priklocatie. Jongen van een jaar of 25 brildragend van de GGD is zeer kundig en vriendelijk.
Nette sporthal, momenteel in gebruik door de GGD ten behoeve van het vaccineren tegen corona
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid