facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sporthal de Duker

Sporthal de Duker
Adres: Dwarsvaartweg 2, 8391 ML Noordwolde, Nederland
Telefoonnummer: 0561 432 423
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Noordwolde
Route: Dwarsvaartweg
Huisnummer: 2
Postcode: 8391 ML


Recensies
Beetje oud maar wat met name jammer was, was de koude douche na de wedstrijd. Lekker kunnen douchen na het spelen is best belangrijk helemaal na een uitwedstrijd en wij komen ons nét inzepen en moesten onder de koude straal afspoelen. Letterlijk een koude douche.
Veelzijdige, supermooie en nette sporthal. Er is een grote hal en een kleine hal, waarbij elke sport wel beoefend kan worden. Tevens kunt u in het sportcafé terecht voor een hapje en een drankje met uitzicht op de visvijver!.
Gezellige entourage met vriendelijk personeel.
Mensen die hier in het weekend komen zorgen voor overlast vroeg in de morgen door het nodig te vinden te claxoneren.nIk vraag u bij deze rekening te houden met de directe omgeving voor 10 uur in de ochtend.
Vriendelijke beheerder tijdens de covid19 vaccinatie. Vriendelijke hulpverleners. Verder was de hal gesloten vanwege de maatregelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid