facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportFysioLeiden

SportFysioLeiden

Info

SportFysioLeiden is een fysiotherapiepraktijk met drie vestigingen in Leiden en biedt de grootste sportrevalidatiemogelijkheden binnen Leiden en omstreken.

Geschiedenis

SportFysioLeiden is een fysiotherapiepraktijk met de grootste sportrevalidatie mogelijkheden van Leiden en omstreken. De praktijk werd in oktober 1996 gestart en onderscheidt zich van veel andere praktijken door zijn biomechanische aanpak. Binnen de biomechanica wordt gekeken naar de oorzaak van de klacht. Deze oorzaak kan in een ander deel van het lichaam liggen dan waar de klacht zich manifesteert. Door niet alleen het gevolg, maar ook de oorzaak aan te pakken, is er een grotere kans op genezing dan wanneer dit niet gebeurd. Ook is de kans op terugkeren van de klachten bij sport- en werkhervatting drastisch lager.

Een ander belangrijk aspect voor volledige genezing is neurodynamica. Bij veel onbegrepen of "vage" klachten kan neurodynamica een belangrijke rol spelen. Het oplossen hiervan kan bij veel patiënten die al voor langere tijd klachten hebben van groot belang zijn.
Naast de biomechanische en neurodynamische aanpak is er een actieve aanpak waarbij sport-
fysiotherapeutische oefenvormen worden gebruikt.

Binnen de praktijk van (Sport)fysiotherapiepraktijk Erik van Putten zijn alle therapeuten gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde klachten. Echter is bewegen ook voor niet-sporters van groot belang, zowel curatief als preventief. Wij zien dan ook veel niet-sporters die met klachten lopen. Ook deze patiënten zijn van harte welkom om onder deskundige begeleiding van hun klachten af te komen.

De praktijk heeft de afgelopen jaren veel ervaring met het verzorgen van de fysiotherapeutische begeleiding bij tal van sportverenigingen. Zo werkt(e) SportFysioLeiden o.a. voor: Leiden Atletiek, Roeivereniging Asopos de Vliet, Wielrenvereniging Swift (met SWABO als wedstrijdploeg), Zwemvereniging LZ 1886 en de Solid Tennis Academy.

De praktijk heeft daarnaast een ruime topsportervaring. Intern worden regelmatig topsporters behandeld. Tevens heeft de praktijk goede referenties bij tal van topsportclubs/bonden. Zo verzorgt(e) SportFysioLeiden de fysiotherapeutische begeleiding voor Het Nederlands Bobslee Team, Het Nederlands Dames Rugby Team, het Nederlands Universiade team Palma de Mallorca, de Nederlandse roeibond, de Nederlandse rugbybond, HCKZ (hoofdklasse hockey), ZZ Leiden basketbal, SKON Top&Talent-ploeg (zeilen), Dekkier Eredivisie Tennis, De Gouden Spike topatletiek en waren er nauwe banden met de inmiddels opgeheven VPZ-schaatsploeg. Met het Nederlands Bobsleeteam ging SportFysioLeiden.nl in 2010 naar de Olympische spelen in Vancouver (Canada).

Adres: Rooseveltstraat 43P, 2321 BL Leiden, 2321 BL Leiden
Telefoonnummer: 071-5764684
Stad: Leiden
Route: Rooseveltstraat 43P, 2321 BL Leiden
Postcode: 2321 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 20:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sportfysiotherapeut Leiden, Fysio Leiden, Homme Rodenhuis, Fysio Vlietlijn, Van Putten fysiotherapie, Fysio rooseveltstraat Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fibrocentrum Fibrocentrum 352 meter Na aanmelding kon ik vrij snel terecht. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten m...
Total Care Fysio Total Care Fysio 1 km Total Care Fysio: praktijk voor fysio- en manuele therapie
Fysiotherapie Noord Hofland Fysiotherapie Noord Hofland 1 km Zeer deskundig!
Mattie Fysiotherapie Mattie Fysiotherapie 2 km Fysiotherapie en sportmassages aan huis of op kantoor.
De Singel Fysiotherapie De Singel Fysiotherapie 3 km Gewéldige mensen. Geholpen door Marion en Stefen. Door hun is letterlijk mijn leven v...
SPORTJA SPORTJA 3 km Beste beslissing die ik ooit heb gemaakt. Ik heb een doel voor ogen en de hoeveelheid...
Fysiotherapie Groenoord Fysiotherapie Groenoord 3 km Naar grote tevredenheid behandeld door Micaela, die mij in korte tijd van een zeer pi...
Recensies
Buitengewoon kundig team van fysiotherapeuten, elk met een eigen set van specialiteiten waardoor je ontzettend goed wordt geholpen. Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen in ieder geval :
Geen goede behandel ervaringen gehad met fysiotherapeuten in het verleden. Hier met Erik van Putten ben ik zeer tevreden. Ik ben via via bij hem terecht gekomen daar waar een enorme wachtlijst is om door hem behandeld te worden en ik snap nu wel waarom.
Ik ben een beetje een brokkenpiloot als het om mijn lichaam gaat, maar Bert helpt me altijd snel met mijn problemen en leert me ondertussen hoe ik beter met mijn lichaam om kan gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid