facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportfondsenbad Delft

Sportfondsenbad Delft

Geschiedenis

Sportfondsen Delft staat bekend als een gemoedelijke zwembad, waar activiteiten voor jong en oud zijn, zoals baby zwemmen, zwemlessen, allerlei aqua activiteiten. Ook kunt u naar de sauna voor heerlijke ontspanning. Kijk op www.sfd.nl voor gedetailleerde informatie over al onze producten en diensten!

Adres: Weteringlaan 1, 2613 WN Delft
Telefoonnummer: 0152120002
Stad: Delft
Route: Weteringlaan 1
Postcode: 2613 WN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 12:15
Zondag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Zwembad Delft, Subtropisch zwembad Delft, Zwembad Delft vrijzwemmen, Vrij zwemmen Sportfondsenbad, Parkeren Sportfondsenbad Delft, Zwembad Delft dicht, Sportfondsenbad Delft sauna, Zwemles Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buitenzwembad in Delft Buitenzwembad in Delft 2 km Ik ben aan het vechten om een buitenzwembad in Delft te krijgen. Teken mijn petitie: ...
Zwembad Kerkpolder Zwembad Kerkpolder 2 km Goed zwembad, wel goed kijken wanneer je kan zwemmen want het is meestal niet in de a...
Zwembad Kerkpolder Zwembad Kerkpolder 2 km Geweldig astronauten zwemfeestje gehad met meester Frankie. Super vriendelijk persone...
Recensies
In het Sportfondsenbad geweest voor baby/peuterzwemmen. Leuk peuterbad met veel speelmateriaal. Helaas is het diepere bad waarin de les wordt gegeven erg koud mijn zoontje was na 5 min al aan het bibberen van de kou. Vandaag werd het peuterbad tijdens de les afgesloten vanwege personeelstekort. Erg jammer, want de les duurt veel te lang voor een dreumes en het bad is dus erg koud. Ondanks dat meerdere gezinnen graag in het peuterbad wilden, wachtte het personeel tot klokslag 11 uur om het badje weer te openen.
Zwangerschap zwemmen gedaan, erg leuk en fijn om te doen. Vooral omdat het bewegen makkelijker gaat doordat je ‘gedragen’ wordt door het water. Onder begeleiding zwemmen met oefeningen en afsluiten met rustig dobberen in het warme water. Met een voldaan gevoel weer naar huis.
Waarom grijpt de Gemeente Delft niet in? Wie hier de leiding heeft, doet er goed aan op te stappen. Afgelopen week mocht onze dochter naar badje blauw met nieuw bandje en hoera papiertje terwijl ze al geruime tijd in badje blauw zwemt. Verder is het een publiek geheim dat je kind sneller door de badjes wordt geloosd als je de medewerkers blijft lastigvallen met vragen. Maar tja, het is het enige zwembad bij ons in de buurt en zijn wij helaas op dit zwembad aangewezen. Net als vele andere ouders.
Voor babyzwemmen was het bad écht te koud. Ik heb ervaring bij andere zwembaden en dit was serieus te koud. Een andere moeder zei dat haar kleintje kippenvel had en rilde, de juf zei dat kleine kinderen dat niet konden. Heel raar, want ik zag het ook. Na tien minuten weggegaan, mijn kleintje al 1j en niet dun had blauwe lippen. Dus hier niet gaan babyzwemmen, veel te koud!
Het zwangerschapszwemmen vond ik hier persoonlijk te intensief op een totaal niet leuke of gezellige manier. Erg saai ook. Waar ik ergens anders het liefst meermaals per week wilde, wilde ik na hier geweest te zijn nooit meer. Wat ben ik blij dat dit niet mn 1e keer was! Verder is er nergens parkeerplek, soms verderop en betaald. Het is gewoon midden in een wijk, waar veel mensen parkeren, zonder eigen parkeerterrein. En wat is het water ontzettend koud. Zelfs het "warme bad" was niet echt warm te noemen. Helaas geen indrukwekkende ervaring dit allemaal.
Groepen van geel en meer gevorderde groep oranje samengevoegd. Met andere woorden, alle kinderen die bijna kunnen afzwemmen voor diploma A worden teruggeplaatst in een groep die ze vanwege hun ervaring konden verlaten. Dit is slecht voor de motivatie van de kinderen en kost extra lestijd. Bewuste maar onbegrijpelijke beslissing van Sportbondenbad Delft.
Voor babyzwemmmen is het water te koud. Na een kwartier krijgt mijn zoontje blauwe vingertjes en begint te bibberen. In andere zwembaden is het water warmer en heeft hij daar geen last van. Ook erg druk op zondag en kleine omkleed ruimtes.
Heel fijn zwembad met vriendelijke medewerkers en super leuke zwemleraren. Mijn zoontje zwemt er graag. Enige minpunt vind ik het parkeren. Dat is niet of nauwelijks te doen in de omgeving.
Bijna geen familie zwemmen in de vakantie tijd.
Hoera ik ga naar badje geel maar de instructie op het blaadje klopt niet betreft zwemmen met kleding. Ook op dag 8 zwemmen met kleding. Communicatie verdient betere aandacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid