facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportfondsen IJsselstein

Sportfondsen IJsselstein

Info

Zwembad De Hooghe Waerd biedt veel zwemplezier aan jong en oud

Adres: Frankrijkstraat 63, 3402 BE IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6881739
Stad: IJsselstein
Route: Frankrijkstraat 63
Postcode: 3402 BE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:15
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00
Zondag: 15:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJsselsteinse Zwem- en Poloclub IJsselsteinse Zwem- en Poloclub 32 meter Leuk voor de kids leuk personeel prima.
Recensies
Wij waren niet tevreden over een zwemschool in de regio en zijn na een aantal vakantielessen bij de Hooghe Waerd overgestapt op de reguliere zwemlessen. Een groot verschil met de zwemschool waar mijn dochter eerst zwom. Hier wordt aan één stuk door gewerkt, kinderen krijgen goede uitleg en de leraar is ook regelmatig in het water te vinden. De leraar kletst niet met ouders tijdens de les; je ziet je kind vanuit de kantine zwemmen en je kind leert technisch echt goed zwemmen. Onze dochter heeft altijd dezelfde leraar gehad en we vonden de communicatie goed. De vorderingen worden bijgehouden in een overzichtelijk systeem dat je kunt inzien via de website en onze dochter wist zelf goed te vertellen waar ze nog aan moest werken dus de leraar communiceert het ook goed naar haar. Niet nodig gehad maar ook gewoon beschikbaar: bij de receptie kun je een spreekbriefje halen, je wordt teruggebeld als je kind dit aan de leraar geeft. Mailtjes worden vlot beantwoord. Het afzwemmen is een feestje zonder schreeuwerige muziekboxen en wie net begint krijgt een leuk welkomstpakket. De reguliere lessen zijn niet duur in vergelijking met andere zwembaden. Ben je bang teveel te betalen omdat je kind er misschien iets langer over doet eerdere review van een ander, koop dan het pakket met diplomagarantie voor een vaste prijs. Enig verbeterpunt is dat niet elke dame bij de receptie goed op de hoogte is. Zo werd mij na de vakantielessen stellig gezegd dat mijn dochter op de wachtlijst voor het A diploma zou moeten als ze de reguliere lessen zou willen volgen terwijl ze al in bad 4 laatste bad zwom omdat ze al zwemlessen elders had gehad en dat had ik ook aangegeven. Nadat ik het hoofd zwemzaken had gemaild bleek dat er wel gewoon plek was op haar niveau. Verder chapeau!
1 ster meer echt niet. Mijn zoon heeft hier zwemles gevolgd. Wat een ongeregeld zooitje daar. Vorderingen worden ontzettend slecht bijgehouden. Je weet totaal niet hoever je kind is met zwemles. bad meester of juf spreek je nooit want die neemt na de les direct de benen. Van de 50 min les spelen ze ruim 10 minuten einde vd les. Dus in totaal maar 40 minuten les. Ook zijn ze groepen veel te groot waar ze amper tijd voor hebben. Je kind kan eenmalig per les iets oefenen en direct door naar volgende oefening want ja er is weinig tijd! Al aantal keer gezien dat kindje kopje ondergaat en loopt te hoesten aan de zijkant waarbij de badmeester enof juf niks doet. Hallo word ff wakker!! Iedere week een andere badmeester of Badjuf maakt het er ook niet beter op . Al aantal keer gezien Als je kind ziek is enof verkouden is en niet mag komen door de Corona regels kost je een zwemles a 12,50. Als je een maandkaart koopt heb je de ene keer 4 lessen en de andere keer 5. Ligt er maar net aan welke dag je kind zwemt. Ook verhogen ze de tarieven in rap tempo. Nergens lees je dat terug dat tarieven verhoogt zijn. Personeel achter de receptie niet klantvriendelijk. Eigenlijk is 1 ster te veel. Wij zijn hier per direct gestopt. Na 7 maanden nog steeds geen B diploma maar wel maandelijks geld blijven trekken. En hoever mijn kind is in al die maanden? Joost mag het weten!
Mooi binnenbad nodigt uit om een duik te nemen
Vertaald door Google Enige zwembad in IJsselstein. Beetje gedateerd, heeft wat renovatie nodig. Origineel Only swimming pool in IJsselstein. Bit dated, needs some renovation.
Vertaald door Google Goede schone plaats, met jacussi, sauna en niet-zonnekamer, glijbaan. Ook een goede plek voor kinderen en feesten met een aquatisch thema. Origineel Buen lugar limpio, con jacussi, sauna y sala no de bronceo, tobogán. Buen lugar tambien para niños y fiestas con tema acuatico.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid