facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcomplex CKV Nieuwerkerk

Adres: Sportlaan 2, 2913LJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-443544
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Sportlaan 2
Postcode: 2913LJ



op zoek naar gerelateerd: Facebook CKV Nieuwerkerk, Wedstrijden zaterdag 23 april ckv nieuwerkerk, Sporthal Nieuwerkerk aan den IJssel, KCC Korfbal, Vv Nieuwerkerk, Nieuwerkerk Nieuws, HKC Korfbal, Unitas Korfbal
Recensies
Mooi sportveld, werd gebruikt door de fysio door looptraining.
Thuisbasis van CKV Nieuwerkerk. Gezellige entourage en garantie voor spannende wedstrijden. Opvang locatie geweest voor Sirische vluchtelingen en priklocatie voor de GGD tegen Covid-19. Vanaf 1 november 2022 kan in de kantine niet meer met contant geld betaald worden.
Erg leuke vereniging, super geregeld en kinderen vinden het erg leuk!
Ik ben er geweest om het vaccin tegen Covid te halen. Heel goed georganiseerd daar, alles staat duidelijk aangegeven, van de route er naartoe, parkeren tot aan de route eenmaal binnen en als je ervoor zorgt dat je alle papieren bij de hand hebt kan je zo doorlopen.
Hele mooie hal, grote letters NIEUWERKERK binnen. Nu wordt de hal ook? gebruikt als vaccinatie locatie
Vaccinatielokatie. Hadden afspraak en waren ca 15 min eerder. Geen probleem. Controle, door naar vaccinatierij, prik en klaar. Nog 15 min. met koffie wachten en weer vetrekken. Liep erg soepel.
Dit is nu tijdelijk een vaccinatie-locatie. Prima, veilige en overzichtelijke hal. GGDers en beveiligingspersoneel doen allemaal hun best om DE klus te klaren.
In mijn geval vaccinatie locatie. Vriendelijke mensen, route is duidelijk en je wordt ook mondeling de goede kant op gestuurd. Ruimte voor vragen. Prima geregeld.
Ik ben voor de booster geweest in de sporthal goed geregeld was zo gebeurd lekker koffie tijdens het wachten
Top vaccinatie locatie, alle lof voor de zeer vriendelijke medewerkers van de parking tot aan de nazit. Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid