facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Schuttersveld

Sportcentrum Schuttersveld
Adres: Thomas Zandstrastraat 1, 8602 CW Sneek, Nederland
Telefoonnummer: 0515 489 333
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Sneek
Route: Thomas Zandstrastraat
Huisnummer: 1
Postcode: 8602 CW


Recensies
Mooi sportcomplex waar vele sporten zijn te beoefenen.nVeel parkeerplaatsen.
Altijd gezelligheid, een club waar je lekker jezelf kunt en moet zijn! Ieder op z'n eigen niveau trainen.
Mooi en ruim op gezet sport complex, mijn favoriete de wielerbaan, mooi trainingen verzorgd door WV Snits, maandagavond de clubcompetitie heerlijk rondjes fietsen in het peloton rond de 40 km/u zo nu en dan een vluchtpoging, een groepje vooruit of een massasprint, daarna nog even gezellig napraten....... bedankt WV Snits,nOok mooie training bij AV Horror, de baan loopt heerlijk, probeer eens een winterloop.
Uitstekende sportlocatie met daarbij heel veel parkeergelegenheid en ook een mooie ruime kantine waar je de sportieve verrichtingen van kennissen of andere familieleden, prima kunt volgen. Kantine goed ingericht en heel schoon. Ook de beheerder kantine heel vriendelijk en je kunt na afloop van je sportieve prestatie nog even nagenieten van een drankje en evt. een hapje. Schuttersveld een mooie sporthal en daarbij een prima gelegenheid om nog even na te zitten.
Mooie plek om keer te zijn, alleen jammer dat ik er wat verloren heb samen met mijn team en kwam door RC Sneek. Jammer dat er geen topless dames waren zoals op zuiderduintjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid