facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Nova

Sportcentrum Nova

Info

Al meer dan 18 jaar het gezelligste sportcentrum van Lemmer en omgeving!

Geschiedenis

Sportcentrum NOVA is al 15 jaar een begrip in Lemmer en omstreken. De modernste toestellen van Life Fitness en Matrix vindt u bij ons. Maar natuurlijk ook andere (nieuwe) sporten staan bij ons op het lesrooster.Hou deze facebookpagina in de gaten voor informatie, bekijk onze website www.sportcentrumnova.nl, doe mee aan een proefles of kom langs voor een kennismaking op Tramweg 12 te Lemmer.

Adres: Tramweg 12, 8531 HK Lemmer
Telefoonnummer: 0514565366
Stad: Lemmer
Route: Tramweg 12
Postcode: 8531 HK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:30 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:30 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Nije Balans opzeggen, Personal trainer Lemmer, Sportschool Emmeloord, Bootcamp Lemmer, Sportschool Balans, Nova Lemmer Facebook, Result gym lemmer, Nije Balans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Iselmar Iselmar 2 km Heerlijk Hotel. Ondanks de Corona maatregelen super geregeld met Ontbijt en Diner. Ka...
Recensies
Deze sportschool biedt voor een zéér schappelijke prijs veel mogelijkheden, zoals onbeperkt fitness, aerobics etc. Elke dag van de week is de sportschool geopend. Qua opstelling is het overzichtelijk de sfeer is gezellig en gemoedelijk en het is er schoon en opgeruimd. Kijk op hun website voor alle mogelijkheden.
Sport hier nu een aantal maanden en bevalt erg goed. Kleinschalig maar alles aanwezig wat een sportschool moet hebben. Volg zelf ook de groepslessen poweryoga en pilates erg leuk om te doen. Vriendelijke begeleiding en gemoedelijke sfeer in de sportschool!
Ik heb me in juli uitgeschreven. Maar moet nog wel voor augustus, september en oktober betalen terwijl ik mij heb uitgeschreven.... Slechte administratie. Ook al een aantal keer een mail gestuurd maar wordt ook niet op gereageerd.
Fijne sportschool. Prijs / kwaliteit prima. Sfeer is gezellig
Sinds lange tijd weer gaan fitnessen en gekozen voor Nova en geen spijt van. Ik ben en wordt nog steeds goed begeleid.
Leuke sportschool. Klein maar fijn
Vertaald door Google Puur speciaal Origineel مميز خالص
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid