facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Hank

Sportcentrum Hank

Info

24/7 OPEN het gehele jaar !! ook buiten de reguliere openingstijden kunt u bij ons terecht om te trainen !!
Wilt u meer informatie, maak een afspraak ons team staat vrijblijvend voor u klaar 0162-403303 of kijk op onze website www.sportcentrum-hank.nl



"24/7 OPEN! Meer info maak een afspraak, 0162-403303U kunt ons telefonisch bereiken Ma t/m Do van 09.30 tot 11.30 en van 18.00 tot 21.00 uur.Zondag van 09.30 tot 12.00 uur."
Adres: Rietwerfplantsoen 14, 4273 CH Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162 403303
Stad: Hank
Route: Rietwerfplantsoen 14
Postcode: 4273 CH



op zoek naar gerelateerd: Zonnebank Hank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Hank Sportcentrum Hank 0 meter In al die negatieve reacties kan ik me niet vinden. Als je wel problemen heb laat dit...
Recensies
Zeer professionele sportschool, waar de eigenaar en zijn team echt de tijd neem om de mensen te begeleiden. Meting van je vet vocht gewicht bloeddruk suiker saturatie en lengte. En ze geven passende voedingsadviezen. Tijdens je training helpen ze je met de apparaten. Fun kicken op de dinsdag en donderdag, daarnaast staat er kickboksen en nog veel meer op het programma. Erg belangrijk er is een zeer goede ventilatie. Dus niet zo'n zweet geur als je binnen komt. Kortom gezellige tent waar je lekker op eigen tempo kan werken aan je trainingen.
Wat mij betreft is sportcentrum hank een van de betere uit de regio, dit is geen sportschool waar je een nummertje bent, maar een sportschool met goed personeel die weet waar ze het over hebben! De sfeer die er hangt is goed en het personeel gezellig, voordat je binnen bent wordt er al naar je gegroet en Gevraagd hoe het met je gaat! daarnaast loopt het personeel regelmatig door de sportschool die dan ook even achter je komen staan als je bijv. Aan het bankdrukken bent zodat je net die laatste 2 keer eruit kan persen! Ook krijg je uitleg en geven ze je hulp waar nodig, maar natuurlijk ook in zijn voor een gezellig praatje :- Sinds een jaar kan je er ook 24 uur per dag 7 dagen per week terecht zodat je sochtends voor je werk nog lekker even kan beulen... ondanks dat er geen personeel is kun je wel je sportdrankje of reepje halen want er staat op de gang een automaat waar je uit genoeg sups kan kiezen! er zijn ruime, schone kleedkamers aanwezig waar je je spulletjes netjes achter slot en grendel achter kan laten tijdens het sporten! wat mij betreft zeker een aanrader voor al je vrienden, familie ect!
Top sportschool vind ik zelf, ze hebben goed matriaal staan. De sportschool is voor mijn al heel lang bekend en ben zelf weer opnieuw begonnen naar een korte stop. Altijd handig als je in een dorpje zoals het 'Kleine Hank' lekker kan sporten en ook nog eens 24/7 open is, beter kan het niet toch!! Daarbij vindt ik het personeel heel positief en behulpzaam ze staan altijd voor klaar als je iets te melden of te vragen hebt. Je word er met open armen goed ontvangen. En als je klaar bent met sporten kan je lekker aan de bar een shakie, drankje doen en een beetje bij praten met het personeel en je vrienden of mensen die ook aan de bar zitten. Voor mijn de beste sportschool in de regio.
Super sportschool, met geweldig personeel, staan altijd voor je klaar. Zeer deskundig advies, waardoor er goede resultaten worden behaald. Het is een sportschool zoals een sportschool is bedoelt. De sfeer is altijd erg gezellig, samen je ervaringen delen aan de bar. Ook kun je lekker even onder de zonnebank, of je haren laten knippen door een vakkundig kapster. WAT WIL JE NOG MEER!!!!! TOP TOP TOP
Ik herken de slechte recensies totaal niet. Ik sport hier al een paar jaar, soms een tijd niet soms heel veel. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Nog nooit een cent teveel geïncasseerd. Zelfs mijn verstandelijk beperkte broer meerdere keren op proefles mee mogen nemen zonder verplichtingen en hier werd door al het personeel zeer enthousiast op gereageerd, ze waren echt super vriendelijk zoals altijd tegen iedereen.
Zoals je in Breda bij een aantal onpersoonlijke - veelal op prijs gerichte - sportfabrieken terecht kan, zo heb je in Hank "Sportcentrum Hank". Ondanks dat ik in het verleden vrij veel gesport heb en "eigenlijk alles" al weet, heb ik in de korte tijd dat ik daar lid ben een heleboel bijgeleerd. Dit komt doordat de begeleiding erg betrokken is, en op professionele wijze de sporters regelmatig met raad en daad bijstaat. Erg prettig om hier te sporten. Aanrader!
Ik moet altijd zo lachen om die zielige figuren die op internet hun vaak onterechte gal spuwen over een bedrijf. Vol goede moed naar de sportschool maar helaas niet van 140 naar 60 kilo in drie weken dus gaan we maar met een zak chips op schoot het verdriet weg typen , stakkers. Sportschool hank is gewoon een hele gezellige sportschool waar een ieder die serieus is zich direct op zijn plaats voelt. De begeleidig is geweldig kan het weten heb al wat sportscholen meegemaakt en aan de hand van je persoonlijke wensen word een REALISTISCH plan gemaakt en het doel behaald. Het allerbeste is je niet te laten leiden door alle zure azijnzeikers maar altijd zelf te ervaren , loop binnen en haal het beste uit jezelf dan ben je daar op je plek
Rare en onware waarschuwing van zure mensen: Pas op, criminele praktijken! Superfijne sportschool en nog 24/7 open ook, dus sporten wanneer het jou uitkomt! Ik wordt daar blij van! Zeer goede begeleiding voor de sport, maar ook in bv voeding en revalidatie. Gezellig personeel en een mooi pand. Erg jammer dat er mensen zijn die op deze manier, via reviews, hun ongenoegen uitten en niet ingaan op de welwillendheid van mensen van Sportcentrum Hank. Karin, Liza de Bruin, Bill Spencer en DP als deze sportschool zou werken met wurgcontracten, spookfacturen en criminele praktijken, zouden ze onmogelijk al bijna 20 jaar kunnen bestaan en zoveel tevreden sporters als leden hebben. Proeflessen zijn om te kijken of je ergens graag gaat sporten, besluit je dit te doen na je proefles dan wordt je lid. Je leest de papieren, waar alle bedragen gewoon keurig staan vermeld, om je in te schrijven en zet daar zelf je handtekening onder. En ja, lidmaatschap betekent ook dat je dan lidmaatschap betaald. Als er 1 bedrijf is die altijd met je probeert mee te denken, dan is dat wel Sportcentrum Hank. Als je tijdelijk niet kunt sporten vanwege werkzaamheden ver van huis, vanwege ziekte of een andere aannemelijke reden kan je abonnement op slapend worden gezet. Dit is bij mij toen ook gedaan. Altijd wordt er teruggebeld of gemaild. Altijd kan er gesproken worden als dingen anders lopen en wordt er een oplossing gevonden. Van bedreigingen heb ik de laatste 18 jaar nooit iets gehoord of gezien en ik heb toch meerdere vrienden en familie die hier ook al jaren trainen met veel plezier. Het feit dat er door Karin gesprekken worden opgenomen, ben benieuwd wat daar dan verkeerd is gezegd, zegt meer over haar als over de Sportschool. Het doet mij zeer dat mensen die het ergens mee oneens zijn op deze manier de mensen die met hart en ziel voor Sportcentrum Hank werken in diskrediet willen brengen. Zo! Snel weer lekker sporten! Gezellig!
Liza de Bruin en Karin, dat is niet mijn ervaring op de sportschool, personeel is allemaal even vriendelijk, je krijgt goed uitleg over het gebruik van de apparaten, je krijgt persoonlijk advies wat het beste bij je past, voor elk wat wils daar, En het is ook nog een super schoon daar, Als je door omstandigheden even niet kan sporten, kan je gewoon je abbo bevriezen, voor mij is het daar top!
Adverteren op facebook wij zoeken nog vrouwen in een bepaalde leeftijdscatogriegroep, daarna wordt je gebeld voor intake en dan blijkt het om een abonnement te gaan. Met zulke mensen doe ik geen zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid