facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Elsomo

Sportcentrum Elsomo

Info

Fitness, Cardio, Ladies Only Kickboksen, Streetdance, Hiphop, Kickboksen, Karate, Kids Kickboksen en Pencak Silat

Adres: Kruisweg 29, 9363 AB Marum
Telefoonnummer: 0594-641567
Stad: Marum
Route: Kruisweg 29
Postcode: 9363 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sportschool Marum, Sportschool Leek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PT Marum PT Marum 829 meter PT Marum is gespecialiseerd in personal training en Medisch Fitness, en staat garant ...
NLG Marum NLG Marum 1 km Voor de actuele openingstijden, kijk op www.nlgroep.nl/nlg-marum
Clubfysiek Marum Clubfysiek Marum 1 km Geweldige sportschool met echt een fantastische community. Ik sport hier al anderhalf...
Recensies
Fijne sportschool, gemoedelijke sfeer, goede begeleiding, kids kickboksen hier nu anderhalf jaar en hebben het erg naar hun zin. Ik zelf sport hier ong een jaar en voel me op mijn gemak wat ik persoonlijk erg fijn vind als je ergens gaat sporten…. Ik zou Elsomo zeker aanraden als je wil sporten en/ of kickboksen etc!!
Geweldige sportschool waar ze hun leden kennen en weten wat je wilt, en je daarbij de juiste trainingen aanbieden. Laagdrempelig toegankelijk dus ook al been je een leek in fitness of vechtsport en lijkt het je wel wat. Is dit zeker de plek om eens een kijkje te nemen.
Onze dochter traint hier alweer jaren en komt altijd tevreden thuis. Door blessure de laatste tijd onder goede begeleiding van Jean Paul fitnessed en inmiddels weer rustig opgestart met kickboksen. Door de training en de juiste begeleiding van het vakkundig personeel is het haar gelukt om de afgelopen jaren ook een aantal kickboks wedstrijden mee te kunnen maken. In deze review wil ik Eli in het bijzonder bedanken voor al zijn inzet.
Ik train hier nu ruim een jaar en kom er meerdere keren per week. Dit centrum voor fitness, vechtsport en personal training draait op ambacht. Het familiebedrijf heeft tientallen jaren ervaring in diverse sporten en het werken met mensen. Ze zijn betrokken, scherp, consistent en bieden een hogere kwaliteit dan prijs. Jong en oud is welkom en je kunt er 's ochtends en 's avonds terecht, wat ze erg bereikbaar maakt.
Gezellig en leuke sportschool! Tevens een goede plek om kickboksen te leren, Kids kb, ladies kb en gevorderden groep kb. Goede begeleiding!
Het is een super sportschool met goede coaching en veel hulp!!!
De beste sportschool van Noord Nederland
Super sportschool.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid