facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Dynamic

Sportcentrum Dynamic
Adres: Breetse Peelweg 1C, 5993 NC Maasbree
Telefoonnummer: +3177-4642611
Stad: Maasbree
Route: Breetse Peelweg 1C
Postcode: 5993 NC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Kickboksen Maasbree, Maasbree indoor voetbal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal D'n Adelaer Sporthal D'n Adelaer 1 km Altijd fijne sporthal. Beetje klein, maar goed schoon en gemakkelijk ingericht. De ka...
Kantiny Kantiny 1 km De sporters een mogelijkheid bieden om voor of na het sporten gezellig een drankje te...
Recensies
Prima sport school. En je krijgt waar voor je geld. Goede begeleiding. En met een afspraak krijg je privé begeleiding. Gewoon een top sport school.
In dit centrum is voor ieder wat wils dingen te vinden. Het is niet de grootste, maar heeft genoeg voor een goede ervaring. De eigenaar is bedreven is het verenigingsleven en probeert waar kan te helpen. De inrichting binnen is duidelijk en er zijn altijd parkeerplaatsen genoeg.
Aan de dure kant maar wel een goed sport centrum
Fitnes 2 voetbalvelden op kunstgras binnen
Eerste indruk is prima
goede fisio !! super
Vertaald door Google Ik kom al twee weken naar deze sportschool en ik vind het geweldig! Het is niet groot maar heeft alles wat je nodig hebt voor training, uitrusting en ruimte en zelfs voor crosstraining, naast een zeer goede persoonlijke service en hulp als je het nodig hebt! Ik heb echt genoten van mijn sportschoolervaring hier! Origineel I've been coming to this gym for two weeks and I love it! It is not big but has everything you need for training, for equipment and space and even for cross training, besides very good personalize service and help if you need it! I have really liked my gym experience here!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid