facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum De Wildenhorst

Sportcentrum De Wildenhorst

Info

De Wildenhorst is een multifunctioneel modern sportcentrum voorzien van tennisbanen, een moderne fitness en nog veel meer!

Geschiedenis

De Wildenhorst is een multifunctioneel modern sportcentrum, direct gelegen aan de zuidrand van Badhoevedorp in de gemeente Haarlemmermeer.

U vindt bij ons 12 indoor tapijt tennisbanen, waar niet alleen in de wintermaanden maar ook in de zomerperiode volop kan worden getennist.

Het tenniscentrum is een van de grootste in de regio. Maar ook voor de fitness liefhebber zijn er talloze mogelijkheden binnen het concept van HealtCity. Daarnaast hebben we 7 squashbanen, die op basis van losse verhuur ter beschikking zijn aan de klanten. Uitgesport? In ons rookvrije en gezellige restaurant kunt u niet alleen terecht voor een drankje of een hapje, maar ook voor een complete maaltijd. Van een prima lunch tot aan een stevig diner.

In de Wildenhorst vindt u verder een kinderdagverblijf, een praktijk voor fysiotherapie, een reisbureau, een schoonheidssalon en een manicure die alle grote merken in haar collectie heeft.

Kijkt u eens rond op deze website of nog beter: komt u langs in de Wildenhorst en laat u verder informeren over de faciliteiten en over de mogelijkheden. U bent van harte welkom!

Adres: Sloterweg 301, 1171 VB Badhoevedorp
Telefoonnummer: 020 - 6597307
Stad: Badhoevedorp
Route: Sloterweg 301
Postcode: 1171 VB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Wildenhorst tennisbaan huren, Wildenhorst padel toernooi, Badhoevedorp squash, Wildenhorst tennis competitie, Fitness Badhoevedorp, Sporthal Badhoevedorp, Basic-Fit Badhoevedorp, Telefoonnummer Basic-Fit Badhoevedorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HealthCity Badhoevedorp HealthCity Badhoevedorp 0 meter Prima club, wel druk en krap bij het "echte kracht gedeelte". + helaas beta...
Fit-Inn Fysiotherapie Fit-Inn Fysiotherapie 0 meter Praktijk voor Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Ontspanningstherapie en Groepstherap...
Klaver Kinderhockey Klaver Kinderhockey 420 meter Het hockeyprogramma voor kinderen van 3 t/m 10 jaar.
Back in Shape Back in Shape 749 meter Fijne sportschool om te trainen. Altijd relaxte sfeer en zeer behulpzame trainers en ...
SportPlaza de Sporthoeve SportPlaza de Sporthoeve 1 km Heerlijk met mijn kleindochter van 2 gezwommen Wat een plezier had ze. Zelfs speeltje...
Gym 106 Gym 106 2 km Goede sportschool
Greenkeepers at The International Greenkeepers at The International 2 km Fantastische dag beleefd!!! Gezellige bijeenkomst, mooi golfbaan, enthousiasme instru...
Recensies
Keurig onderhouden sportpark Met meerdere bedrijven Mooie horeca gelegenheid Met Basi Fit die 24 uur open is
Heel groot complex om te tennissen overdekte padelbanen heel leuke kantine de moeite waard om het een keer te bezoeken
Mooie sporthal. Gezellige kantine. Vriendelijke mensen.
Dit is een verborgen pareltje van Amsterdam. Een avondje kunnen sporten zonder direct lid te moeten worden van club is hartstikke fijn. Dat moeten we koesteren.
Goede tennis indoorlocatie. Worden veel activiteiten georganiseerd. Squash en Padel binnen banen ook aanwezig. Behoorlijke sportschoolaccomodatie, met sauna. Kinderopvang. Horeca heel behoorlijk. Vriendelijk personeel. Parkeervoorzieningen zijn uitstekend. Aanrader voor allerlei indoor sporten.
Grote sportaccommodatie met hoofdzakelijk indoortennisbanen. Kantine enigszins gedateerd maar van hieruit goed zicht op dr banen. Personeel is vriendelijk. Parkeren tegen betaling eerste halfuur gratis, daarna 40 cent per uur.
De 12 banen liggen rondom de horeca, die een gezellige sfeer uit straalt, waar enthousiaste medewerkers voor een drankje, hapje en een heerlijke salade serveren.
Echt goede tennisbanen en een mooie sfeervolle kantine, wat je eigenlijk geen kantine kunt noemen. Meer een gezellig eetcafé. Goede sfeer en vriendelijk personeel!
Perfect indoor sportcomplex. Klantvriendelijk sport restaurant.
Gezellige veteranen competitie. Goede horeca. Uitstekende accommodatie alleen de douches kunnen beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid