facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum de Oude Fabriek

Sportcentrum de Oude Fabriek
"Sportcentrum De Oude Fabriek is het sport-epicentrum voor de regio.We hebben een ruim aanbod, voor zowel individueel sporten als sporten in groepsverband, of je nu beginner of gevorderd bent."
Adres: Meidoornweg 5, 9982 GM Uithuizermeeden
Telefoonnummer: 0631679551
Stad: Uithuizermeeden
Route: Meidoornweg 5
Postcode: 9982 GM


Recensies
Van de zomer had ik verschrikkelijk veel zin om te sporten, maar geen zin om 60 km te gaan rijden naar Groningen waar ik lid ben van een sportschool. Nu had ik wel gezien en gehoord dat hier in Uithuizermeden ook een sportcentrum zit. Ik dacht, doe eens gek en ga eens vreemd. Een kwestie van een belletje en ik was welkom om de sfeer te proeven en gratieschhh te komen sporten. Dus ik m'n sporttas volgepropt en toog naar De oude Fabriek. Daar aangekomen werd ik vriendelijk begroet en kreeg ik een rondleiding door, voor mij een waar snoepparadijs. Ik heb me gauw in m'n sportpakje gehesen om me eens lekker uit te leven. De jongedame die daar werkte had het al gauw geschoten dat ik wel toe was aan wat beulwerk... Het eerste apparaat dat ik besteeg was de lopende band. Heerlijk een interval programma van lage naar hoge intensiteit en nog wat schepjes erbovenop. Lekker kleddernat gerent was ik wel toe aan wat krachttraining. Nou dat heb ik geweten. Alle spiergroepen zijn aan bod gekomen, ik wist niet dat ik zo goed kon puffen. Na anderhalf uur begon ik toch wel wat groen aan te lopen. M'n grenzen prettig opgezocht....heb ik, omdat het kon, nog een half uurtje gelopen op de lopende band. Door een virtueel landschap enkele heuveltjes op en af gesjokt. Het lampje ging toen al redelijk uit bij mij. Na een verkwikkende eiwitsjeek had ik toch de moed om lekker te douchen....Heerlijke douchesjes hoor, niks mis mee! Even m'n haar weer in de krul gefohnd. En moeke voelde zich als herboren. Moe en voldaan, wil ik de leuke en lieve mensen van de oude Fabriek hartelijk bedanken, voor deze sportieve en enerverende middag. Jullie hebben er een Fan bij...
Leuke groep personeel. Goede instructies en tips! Veel mogelijkheid om te trainen openingstijden en veel verschillende workout mogelijkheden sqaush, cardio, hiit etc. Etc..
Een hele prettige sportschool. Ruim opgesteld, aardig en kundig personeel.
Mooie sportschool met splinternieuwe apparaten en een squashbaan.
Mooie sportschool!
Uitstekende sportschool en fitnessruimte. Nieuwe apparatuur Life Fitness, grote kamer, goedkope prijzen voor iedereen. Eén bezoek 5 EUR, eiwitshake 1,5 EUR. Zeer vriendelijk personeel. Parkeerplaats is beschikbaar. Iets koud binnen in de winter. 'S Avonds een beetje druk. Er zijn niet zo veel sportscholen in de buurt. Zeker aan te bevelen.
Schoon, goed. Heb alle basisuitrusting. Ook sportsupplementen bar binnen, mogelijkheid om met korting te bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid