facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum de Koploper

Adres: 21 Bad Weg, 8223 PA Lelystad
Telefoonnummer: +31320285385
Stad: Lelystad
Route: 21 Bad Weg
Postcode: 8223 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lowland Mercenaries Lelystad Lowland Mercenaries Lelystad 677 meter Wargaming club Lelystad
Verenigingsgebouw De Flierefluiter Verenigingsgebouw De Flierefluiter 2 km Gezellig, en leuke muziek
Recensies
helaas is koploper het enige grote zwembad in Lelystad voor zo'n groot aantal bewoners is het zeker te klein je kunt niet vrij zwemmen omdat er veel mensen zijn er zijn geen aparte gedeelten voor kinderen en volwassenen er is geen buitenzwembad wat een groot minpunt is, ze hebben geen handdoeken en slippers voor het geval iemand het vergeten is en als je wilt kun je een kleine handdoek van hen kopen voor een kosmische prijs. Ik wacht op een nieuw zwembad met veel tanks en buitenzwembaden, investeerders zijn een zeer goede en winstgevende investering. Ook zijn de openingstijden in de zomer te kort tot 20.00 uur van maandag t/m vrijdag in het weekend tot 17.00 uur en in de winter slechts tot 18.00 uur van maandag t/m vrijdag, ik droom van een groot zwembadcomplex in Lelystad met ruime openingstijden.
Leuk zwembad met vriendelijk personeel. Fijn ingericht op ouders met kleine kinderen. Echt pluspunt dat de kinderwagen mee naar binnen mag, badjes zijn om de kleintjes te laten opwarmen en verkleedhokjes zijn met verschoontafels
super leuk zwembad voor alle leeftijden! eten is lekker en er is genoeg te doen. Als mijn kids willen zwemmen dan gaan we bijna altijd hier.
Het bad is koud, zelfs het bubbelbad en het peuterbadje. Vroeger was het lekker warm. Je betaald toch om te zwemmen in een warm bad, je kan net zo goed buiten in een meertje zwemmen. Ik ga hier in iedergeval niet meer heen. Vooral niet met een baby!
Onze kleinkinderen hebben daar zwemles, mooie locatie met goede koffie en lekker eten. Heel aardig personeel
Wat betreft het personeel zou er een ster bij mogen, die zijn prettig in de omgang èn, wanneer eerste hulp verleend moet worden, niet alleen zelf snel ter plaatse maar ook bereid assistentie te accepteren mits deze deskundig is uiteraard. Waarom toch 3 sterren ipv. 4: omdat de vloer om de baden heen en in het sanitair eenvoudigweg te glad is en er te vaak iemand een hele of halve uitglijder maakt, werkelijk een aandachtspunt.
Toch het leukste zwembad van Flevoland voor kinderen. Zeker als ook de instructiebaden gebruikt worden voor vrijzwemmen. Er liggen dan speeltoestellen. Restaurant is gewoon oké. Niet spectaculair, alles is in orde.
Mooi zwembad, ik woon zelf in Almere en kom hier altijd zwemmen. Wel jammer dat het water zo koud is.
Leuk en vooral betaalbaar zwembad. Grote, donkere en snelle glijbaan. Een piratenschip met kleine glijbaan en buitenpret. Kleedruimte is netjes en de kluisjes gratis. Deze werken erg fijn met een, elektrische, code. De entree kassa vind ik persoonlijk iets minder. Maar weegt absoluut niet op tegen de rest. Parkeren is gratis voor de deur. Naar het zwembad zit een bowlingbaan met restaurant en daarnaast een Ballorig
Proefduik gedaan van een uur, wat een leuke ervaring was dat! 3,5 meter deel leent zich goed voor proefduiken. De bodem mag wat schoner, dat valt op als je op de bodem ligt en wat oefeningen doet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid