facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Dalen

Sportcentrum Dalen

Info

In sportcentrum Dalen kun je terecht voor fitness met begeleiding. Ook zijn er groepslessen van spinning, bootcamp, en nog meer lessen.
Voor een ieder wordt er circuit uit gezet naar behoefte.
Bent u nieuwschierig geworden kom dan langs voor een training.

Geschiedenis

In sportcentrum Dalen kun je terecht voor fitness met begeleiding. Ook zijn er groepslessen van spinning, bootcamp, power cross, bokszak training.
Voor een ieder wordt er circuit uit gezet naar behoefte.



"Sportschoolcentrum Dalen is de sportschool voor jou! 24 uur toegankelijk met de tag .Voor jong en oud geven wij de perfecte begeleiding voor het desbetreffende doel. Bij sportschool centrum Dalen train je met een lach op je gezicht.Sportschoolcentrum Dalen biedt 400 m2 begaande grond voor circuittrainingen ,bokszak training .De fitnesstoestellen bevinden zich op de eerste etage van 500m2 groot.Daarnaast biedt Sportschoolcentrum Dalen enkele lokalen van 74 m2 voor bodypump, spinning, E gym, !Kom eens langs! U bent van harte welkom!"
Adres: Kleine veld 35, 7751BG Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0524820248
Stad: Dalen
Route: Kleine veld 35
Postcode: 7751BG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Recensies
Fijne gym! Ik kom hier altijd voor een losse les als ik in Drenthe ben best vaak toch nog wel. In tegenstelling tot onderstaande reacties, voor niets gaat de zon op.. Uiteraard kost sporten geld. De gym is ruim opgezet, veel keuze aan apparatuur en vriendelijk personeel. Bij elk bezoek is er wel weer een leuke sportieve uitdaging bedacht om iedereen gemotiveerd te houden. Al met al kom ik elke keer weer graag trainen! Dank Mario
Niet zo'n fitnessfabriek maar een laagdrempelige gym, precies wat wij zochten, met gewoon aardige, gemotiveerde en vooral capabele trainers, die in staat zijn je continue te blijven motiveren, zodat je wilt blijven trainen en jezelf wilt verbeteren. Kwaliteit en Klanttevredenheid staan hier hoog in het vaandel.
Super gezellige en mooie sportschool met goede begeleiding! Veel verschillende krachttoestellen die op 1,5m afstand van elkaar staan! Iedereen kan in deze sportschool trainen van beginners tot gevorderden! Ruime openingstijden 18/7/365 Ook veel variatie in groepslessen van bokszaktraining tot yoga en nog veel meer..... Sportcentrum Dalen is een echte aanrader ‍
Voor de mensen die zich willen laten inschrijven bij sportcentrum Dalen, LEES je contract goed door. De eigenaar Mario denkt alleen maar aan het geld helaas. Ik was van harte welkom voor een proefles maar kreeg na dat ik getraind heb te horen dat ik 9.50euro moest betalen. In mijn ogen is hij een oplichter, want dat is mij niet vertelt toen ik belde.
Lange tijd hier getraind met veel plezier. Toen een tijd weg geweest, maar toch besloten om nu terug te komen. Een sportschool waarbij je niet als nummer wordt gezien. Een sportschool waarbij de eigenaar daadwerkelijk betrokken is bij zijn klanten en altijd op de vloer te vinden is voor tips en tricks. Gouden aanrader.
Erg onvriendelijke en onbeschoft. Bij de eigenaar Mario moet jij je inschrijfformulier bij hem op de sportschool invullen en anders moet je je proefles betalen. Ik kom hier nooit meer.
Hele fijne gym! Je word er super professioneel geholpen als je wil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid