facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcafé de Steense

Sportcafé de Steense

Info

Sportcomplex De Steense bestaat uit twee sporthallen, een sportcafé en een overdekt zwembad.



"Overdekt zwembad De Steense in Wolvega is onderdeel van sportcomplex De Steense met twee sporthallen en een sportcafé met zicht op het zwembad. Het zwembad heeft een 25-meterbad, een kleuterbad, een glijbaan, kleding- en opbergkluisjes en een luie trap. Ook is het zwembad aangepast voor mensen met een handicap. Het water wordt gedesinfecteerd door middel van een milieuvriendelijke zoutelektrolyseinstallatie. Voordeel is een betere waterkwaliteit, minder hinder van chloorlucht en het voorkomen van oog- en slijmvliesirritaties."
Adres: Deken Vaasstraat 15, 8472AA Wolvega
Stad: Wolvega
Route: Deken Vaasstraat 15
Postcode: 8472AA



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurtsportwerk Weststellingwerf Buurtsportwerk Weststellingwerf 484 meter Organisatie die met alles rondom sport en bewegen in de gemeente Weststellingwerf te ...
Apexswim Tri Team Apexswim Tri Team 545 meter Apexswim Tri Team helpt triathleten een hoger doel en meer te bereiken. Wij bieden ge...
Scouting Weststellingwerf Scouting Weststellingwerf 697 meter Scouting Weststellingwerf is een brede vereniging in Wolvega.
Monkey Town Wolvega Monkey Town Wolvega 1 km Zondag 27 november een feest gegeven voor mijn zoontje. Echt een aanrader echt geweld...
Dekhengsten.nl Dekhengsten.nl 1 km Dekhengsten.nl is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat merriehouders snel de geschikte ...
Ready2Race Ready2Race 2 km Weer top geholpen
Recensies
Mooi zwembad met onlangs gerenoveerde kleedkamers. Pasjessysteem mag sneller, hierdoor staan er bij het naar binnen gaan nog veel mensen te wachten. Voor de rest een prima zwembad.
Kleinschalig maar super gezellig zwembad, met een goed team van instructeurs. Sinds oktober 2022, is er een geheel nieuwe aankleding, zowel de kleedkamers als het bad zelf. De sporthal is ook erg netjes. Alles word goed onderhouden en schoongemaakt. Zwemlessen zijn erg goed, dl ging er met veel plezier naar toe. En ook in de kantine is het goed vertoeven. Van een kop koffie en thee, tot een heerlijke smoothie of een patatje/ tosti. Veel parkeermogelijkheid voor auto's, zelfs voor bussen is ruimte. De fietsenstalling die heel ruim is, bied ook de mogelijkheid om je motor/scooter/ brommer te parkeren.
Lekker gegeten, Bertus bedankt! Was weer top!
Een heel mooi zwembad. Het water is erg schoon, de medewerkers lachen en zijn erg geïnteresseerd. Kinderen hebben veel plezier tijdens het leren zwemmen. Het café is ook erg leuk. Zeer goed om te leren zwemmen en zwemmen.
Prima locatie voor het diplomazwemmen. Dat was goed geregeld. Kantine niet groot, maar prima.
Oud zwembad. Netjes. Helaas als je als man met 2 kinderen komt en dat badmeester dat niet leuk vind blijft hij de hele tijd bij je komen dat hij het niet leuk vind. Zelfs een extra regeltje op de site zetten en er dan een half uur later even mee langs komen om het te laten zien is niet te veel moeite. Ik ben naar 40 minuten maar weg gegaan, jammer van het geld. Daar in tegen als je als vrouw met 2 kinderen bij de zelfde badmeester komt is er geen probleem, helpt hij je graag en kan hij niet bij je weg blijven mijn vrouw is ook wel eens met de kids geweest.
Pluspunten:Zwemles wordt hier heel goed gegeven en is niet heel erg duur. Ook kun je er les krijgen in zeemeerminzwemmen. Mooie sporthal. Ruime zaal en ziet er netjes en schoon uit. Een ruim zwembad. Minpunten:Gedateert zwembad. bijv. oude douches Weinig speeltoestellen, alleen een kleine glijbaan in het kleinste zwembad. Een grote glijbaan erbij zal wel erg leuk zijn. Als de gemeente gaat investeren in het zwembad, dan komen er waarschijnlijk ook meer mensen. Vooral het vernieuwen van de douches en bijv een grote glijbaan zou leuk zijn.
Een zwembad wat prima is voor de zwemmer die meters wil maken. Recreatief gezien is het een leuk bad, maar niet meer. De prijzen zijn overigens wel aantrekkelijk in vergelijking met andere zwembaden.
Super fijn, kleinschalig maar alles aanwezig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Gemoedelijk.
Voor een dorpje als Wolvega hebben ze met de steense een mooi sportcomplex in handen. Mijn zoontje heeft hier zwemles gehad en heeft redelijk vlot zijn A en B diploma gehaald. De grote van de groepen verschilt soms erg. Wann3je twijfel of je 2x door de week zwemles gaat volgen of 1x in het weekend dan kan ik alleen maar 2x per week aanrader. De kinderen pikken het dan veel sneller op.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sportcafé de Steense met het openbaar vervoer


Wolvega 110 meter
Intercity
Sprinter
Wolvega, Station 130 meter
108
116
17
516
Wolvega, Station 130 meter
108
Wolvega, Station 140 meter
116
17
516
517
519
Wolvega, Linde College 350 meter
108

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid