facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportbrillenshop.nl

Sportbrillenshop.nl
"Sportbrillenshop is een initiatief van Optiek de Jong te Wolvega. We zijn een zelfstandige optiekzaak uit Wolvega. Alle op de site getoonde sportbrillen en zonnebrillen zijn eveneens verkrijgbaar in onze vestiging te Wolvega. Kom zonder afspraak langs om u persoonlijk te laten adviseren."
Adres: Hoofdstraat Oost 31, 8471 JH Wolvega
Telefoonnummer: 0561-612631
Stad: Wolvega
Route: Hoofdstraat Oost 31
Postcode: 8471 JH



op zoek naar gerelateerd: Sportbrillen op sterkte, Sport zonnebrillen heren, Sportbrillen op sterkte wielrennen, Sportbrillenshop retour, Oakley Nederland, Oakley fietsbril outlet, Oakley sportbrillen op sterkte, Oakley Field Jacket op sterkte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Witmus Sport en Schoenen Witmus Sport en Schoenen 275 meter Dit weekend schoenen gekocht. Binnen een paar dagen is de zool helaas al kapot. Vanda...
Electric-Active Electric-Active 554 meter
A5Sport A5Sport 667 meter Sportwinkel in wedstrijdzwemmen, openwaterzwemmen, triathlon en fitness sportartikele...
Recensies
Super service, staan zeker tot dienst als je een mailtje stuurt. En het persoonlijke kaartje met snoepje erbij maakt het af! Wij twijfelen niet om volgende keer terug daar te bestellen!
Oakley ruby prizm glazen besteld, goede levering, en helaas geen Oakley microbag erbij maar dat maakt niet uit
Online een bril besteld. Perfecte service. Snel verzonden, persoonlijk kaartje en natuurlijk een prachtige Oakley bril! Deze winkel kan ik van harte aanbevelen!
Super goede en snelle service. Mijn Oakley radar EV is weer als nieuw!!
Ik heb er een mooie tas gekocht. Binnen 2 dagen had ik em binnen. En wat ik nu zo leuk vindt is dat er een kaartje bij zat met een leuke boodschap. Kijk, dan ben je gewoon blij met je klanten..
Top service! Per ongeluk een extra les voor het verkeerde model skibril besteld, na 1 mailtje werd de lens omgewisseld met de goede en de volgende dag had ik hem al binnen. Heel erg tevreden over de service én het product.
Oakley helm besteld. Snelle levering en goed verpakt met persoonlijk kaartje. Snelle reactie op mail. Top service!
Goggle Oakley Flight Deck besteld, binnen de afgesproken termijn in huis. Veel verstand van wintersportbrillen, ik heb ze vooraf gebeld, vriendelijk en kennis van zaken. De Goggle en extra lens is in perfecte staat ontvangen zonder vlekken of krassen #chapeau Leuke handgeschreven attentie en snoepjes in de doos! :-
Vervangende lens voor Oakley skibril besteld. Snelle levering en prima prijs. Bij bestelling zat een kaartje en een Twix. Lief!
Gisteren de nieuwe bril thuisgestuurd gekregen. Daarvoor al een hele nette email ontvangen over de verzending en de track and trace. De bril was goed verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje en iets lekkers erbij. Wat een ontzettend nette service. Dit wordt zeker gewaardeerd. Een aanrader dus!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid