facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportboxx

Sportboxx

Info

Sport- en sneakerspeciaalzaak in Klazienaveen

Geschiedenis

Dê sport- en sneakerspeciaalzaak van Klazienaveen! Voetbal, hardlopen, indoor, fitness en zwemmen, jouw sportbeleving staat bij ons centraal.
Wij kunnen ook je voeten scannen en analyseren (film) op onze 15 meter-baan voor de beste schoenen!

Adres: Langestraat 106a, 7891 GG Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591-393360
ln.xxobtrops@ofni
Stad: Klazienaveen
Route: Langestraat 106a
Postcode: 7891 GG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: sportboxx klazienaveen, sportboxx breukelen, sportboxx contact, sportboxx website, sportboxx bleiswijk, sportboxx telefoonnummer, sportboxx cadeaubon, sportboxx klachten
Recensies
Top winkel voor je sneakers en sportkleding. Vakkundig personeel en staan je altijd netjes te woord.
Vriendelijk en professioneel personeel. Uitgebreid assortiment , diverse Takken van sport waaronder hardlopen zijn er prima vertegenwoordigd met gerenommeerde merken
Top geholpen bij m'n zoektocht naar nieuwe loopschoenen. Scan & loopanalyse met een goede uitleg. Uiteindelijk na ruim geprobeerd te hebben gekozen voor Asics. Complimenten voor de wijze waarop ik geholpen ben !!
Prima sportzaak , ruime keus Personeel is vriendelijke en behulpzaam. Enige minpunt is dat de website erg gericht is op teamsport en particulieren hier niets mee kunnen en er online niets te zien of te bestellen is.
Advies op maat gekregen. Er wordt veel tijd genomen voor de klant. Top!
Prima service, groot assortiment en vakkundig personeel, dat ruim de tijd neemt om het juiste sportartikel voor je te vinden, een aanrader dus!!
Vreemde gang van zaken omtrent kortingen vanuit voetbal clubs.. enkele leden krijgen tien procent korting op hun aankopen en anderen niet. Het is maar net wie je in de winkel treft.
Weer top geholpen. en weer een super hardloopschoen uitgezocht. Al 2 jaar pijnvrij gelopen dankzij de knowhow van SportBOXX. Waar doktoren / fysiotherapeuten zeiden dat ik hardlopen wel kon vergeten kon ik dankzij een goede analyse, advies en goede schoen weer verder
Als je sportkleding of schoenen nodig bent dan heeft u hier keuze zat. En je word er altijd vriendelijk geholpen.
Super goed geholpen. Alle tijd werd besteedt aan het aanmeten van mijn nieuwe hardloopschoenen. Vriendelijk personeel. Mooie winkel met mooi assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid