facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportBit Manager

SportBit Manager

Info

SportBit Manager is een ledenadministratie- en inschrijfsysteem speciaal ontwikkeld voor de moderne gym in de Benelux. Voor desktop pc, tablet en mobiel!



"SportBit Manager is een alles in één pakket voor ledenadministratie, het plannen van lessen, het inzien van de benodigde managementinformatie en de afhandeling van betalingen.Vanuit het Brabantse Roosendaal bedient team SportBit tienduizenden atleten, recreatieve sporters, yogi’s en honderden coaches, docenten en gym eigenaren.Van persoonlijke clubapps voor leden tot waardevolle management- en coachingtools. Kortom, alles wat jouw gym of studio nodig heeft om door te groeien naar een hoger niveau.Met onze manier van samenwerken is SportBit manager meer dan een betrouwbare software leverancier. We zijn jouw businesspartner. We denken mee en versterken jouw visie als ondernemer."
Adres: Helium 12, 4751 XB Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165713002
Stad: Oud-Gastel
Route: Helium 12
Postcode: 4751 XB



op zoek naar gerelateerd: SportBit inloggen, SportBit app
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ByeleX B.V. ByeleX B.V. 154 meter Zeer deskundig personeel die echt weten waar ze het over hebben. Op het gebied van cr...
CarCollect CarCollect 1 km Reeds meerdere auto's gekocht, ideaal platform voor handelaren en en garagebedrijven,...
Recensies
Update 2023: Naar aanleiding van deze review is er uiteindelijk telefonisch contact opgenomen. Opzich was dit een goed gesprek, dat neemt niet weg dat er een half jaar geen enkele reactie is geweest en ondertussen wel geprobeerd werd via de sportschool deze review te laten verwijderen. Vandaar een neutrale beoordeling. Belangrijk om te vermelden: sinds de grote update zijn de problemen allemaal opgelost en werkt de app als een zonnetje. Heel fijn. Update 6 oktober 2022: Deze week is eindelijk de beloofde update beschikbaar gekomen. Dat is bijna 6 maanden nadat het beloofd was. In die tijd is mijn sportschool door SportBit benaderd om mij te vragen de review te verwijderen. Ik heb taal noch teken van SportBit gehoord. Zo werkt het niet. Dat de eigenaar van SportBit zelf een 5 sterren is natuurlijk niet de manier hoe je je score hoort te verbeteren. Dat doe je door problemen op te lossen. Iets wat geen speerpunt is van dit bedrijf. ------ Bedrijf dat gebruikers totaal niet serieus neemt. Mijn sportschool werkt sinds het begin met hun software en vanaf het begin zijn er problemen met de app. Problemen worden niet opgelost. Twee maanden geleden zelf maar gebeld om te vragen hoe het zit. Toen werd ik eerst afgewimpeld naar de sportschoolhouder. Nadat ik verteld had dat er vanuit de sportschool ook al vaker melding is gedaan kreeg ik te horen dat we binnen een paar weken over zouden gaan naar een nieuw platform en dat dan alles opgelost zou zijn. Dat is uiteraard niet gebeurd. Na bijna 2 jaar problemen daarom dus 1 ster.
Sportbit manager levert een supergoed werkend product. Ze leveren daarnaast altijd de beste service met de aller beste reactietijd wanneer er vragen zijn. SportBit manager is een aanrader voor iedereen die zijn of haar ledenadministratie op orde wilt hebben en daardoor kan focussen op het laten groeien van het bedrijf. Apex Jiu-Jitsu is hierdoor een zeer tevreden klant van SportBit manager.
Wij maken nu een tijdje gebruik van hun service en we vinden het "GEWELDIG"! Alles is echt heel erg overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast vinden wij hun service uitmuntend. NIETS is teveel gevraagd. In het begin hebben wij door slecht te lezen wat lompe vragen moeten stellen maar hierop reageren ze heel normaal en geven ze je de begeleiding die je nodig hebt. Dank jullie wel Team Sportbimanager voor jullie service! Op naar een lange samenwerking!
Waardeloze app vol met bugs. Is al tijden zo, gebeurt niks aan
De app heeft zeer veel mogelijkheden en de service is top. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid