facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportbedrijf Zaanstad Zwembad Zaangolf Koog aan de Zaan

Sportbedrijf Zaanstad Zwembad Zaangolf Koog aan de Zaan

Info

Een heerlijk zwembad in Koog aan de Zaan, met een prachtige glijbaan.

Geschiedenis

Subtropisch-zwemmen in De Zaangolf. Èèn van de drie zwembaden in het beheer is van Sportbedrijf Zaanstad. U kunt hier met uw kinderen zwemmen in het recreatiebad met alle natte spelattributen.

Uw conditie op pijl brengen door een paar baantjes te trekken. En dan ontspannen in een hot whirlpool of Turks stoombad. Horeca is aanwezig.

Onze activiteiten zijn:

- Aquafit
- Aquajoggen
- Aquarobic
- Aquapilates
- Aquatherapie
- Verschillende dynamische aquasporten
- Hart In Beweging
- Ouder & Kind
- Zwem ABC
- Prive Zwemles
- Vrij- & Banenzwemmen
- Seniorenzwemmen
- Trimzwemmen
- Volwassenles
- Zwangerschap
- Vervolgdiploma's.

Zwembad Zaangolf is een gecertificeerd en erkend opleidingsbedrijf voor Sport en Bewegen en Facilitaire Dienstverlening. Deze erkenningen worden beheerd door: Kenwerk (leren in de praktijk) en door Calibres (kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport)

U bent van harte welkom in zwembad Zaangolf. Voor onze actuele openingstijden, en activiteiten-agenda: www.sportbedrijfzaanstad.nl.



"Kom lekker zwemmen in Koog a/d Zaan. Zaangolf is een zwembad voor leszwemmen, banenzwemmen, therapiezwemmen, vrijzwemmen en aqua sporten! Zaangolf is 7 dagen in de week open, voor alle type zwemmers en liefhebbers van de zwemsport."

"Kom lekker zwemmen in Koog a/d Zaan. Zaangolf is een zwembad voor leszwemmen, banenzwemmen, therapiezwemmen, vrijzwemmen en aqua sporten! Zaangolf is 7 dagen in de week open, voor alle type zwemmers en liefhebbers van de zwemsport."
Adres: Wezelstraat 1b, 1541 LZ Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 075-6871540
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Wezelstraat 1b
Postcode: 1541 LZ



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Zaangolf openingstijden, Zaangolf therapiebad, Zaangolf contact, Zaangolf Vrijzwemmen openingstijden, Zwembad De Crommenije, Zwembad Zaandam, Afzwemmen Zaangolf, Zwembad De Slag Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sports Performance Sports Performance 75 meter Heb het geluk dat ik hier bij een top personal trainer Wendy Schaap mag trainen, supe...
KZ Business KZ Business 157 meter KZ Business is het platform voor sponsoren van korfbalvereniging KZ/Thermo4U om te ne...
Tennisvereniging Westzijderveld Tennisvereniging Westzijderveld 279 meter De tennisvereniging waar iedereen zich thuis moet voelen. Gezellige vereniging met ge...
Recensies
Beste zaangolf, vandaag wezen vrij zwemmen met mijn zoontje die net zijn A diploma heeft gehaald. Het ventje is niet zo heel groot en nu was het meters maken. Dit gemeld bij de badmeester, betrof een aardige vrouw, die begrip toonde. Uiteindelijk sta ik langs de kant, komt een badmeester aan die roept iets naar mijn vrouw en kind. Ik vraag wat er is en werd gezegd hij moet bandjes om. Ik geef uitleg en geen aan dat wende diploma ook mee hebben. Nee dan is het prima ik hoef m niet te zien. Vervolgens worden we als prooi in de gaten gehouden door hem en zie ik hem ook meerdere malen afkeurend nee schudden. Ik loop heen, geef aan dat ik het diploma haal, hoeft niet zegt hij ik geloof je. Ik geef aan dat ik hem afkeurend heb zien kijken en haal het diploma. Deze word bekeken…..ja…ik heb deze nog nooit gezien en is ook niet een nationaal zwemdiploma. Oké…de eisen om te halen zijn wel exact hetzelfde dus dat klopt wel. Vervolgens loopt het gesprek redelijk en op het moment dat ik ga zitten zie ik de badmeester samen met een collega een beetje lachend naar me kijken. Kennelijk hadden ze heel veel lol om mij en de situatie. Kan je na gaan hoe serieus je genomen wordt. Nee klopt hij zwemt nog niet als een topzwemmer. Hij is aan het vrijzwemmen en niet bezig met zwemles. Uiteindelijk zijn we maar weggegaan door de houding van die ene badmeester met zijn 10 jaar ervaring….begrijpelijk dat er opgelet wordt maar als je er alles aan doet zodat er meters worden gemaakt en je wordt belachelijk gemaakt is dit toch de laatste keer dat ik hier kom. Als je je A diploma hebt, betekend niet dat je meteen Pieter vd Hoogeband bent. Het diploma betreft een erkend diploma Enzov. Buiten de eerste mevrouw voel ik me behoorlijk onbeschoft behandeld door de andere..
Heel slecht, e ticket kopen, en vervolgens nog in een mega rij tekomen staan. Omdat bij kaart verkoop en controle in een zitten ! Als je wat wilt eten, moet je weer langs de buitendeur waar iedereen binnen komen met schoenen, en jij in zwemkleding nat en bloten voeten door heen moet als je wat wilt komen, ijskoud en mega vies. Voor.mij niet meer !!!
Top zwembad alleen wordt er wel soms over de kleed hokjes gekeken weneer mensen aan het aankleden zijn maar verder is het top leuke glijbaan en stoombad, bubbelbad enz. 5 sterren waart
Goed zwembad jammer van 1 glijbaan maar voor de rest een leuk klein zwembad
Opzich een prima zwembad, maar na 1.5 uur vrij zwemmen heb je het wel gezien. Het is krap en druk. Patat/frituur kun je alleen in de kantine eten, niet meer binnen zoals vroeger. Buitenbad ook dicht, die was vroeger 's winters vaak ook gewoon open.
Altijd hier gezwommen maar de gasprijs is te merken water wordt steeds kouder toch maar doorgeven aan andere mensen want dit is niet subtropische meer! Plus als je belt wordt er nooit een telefoon opgenomen receptioniste ontslaan aub doet haar werk niet!
Was echt leuk maar er moet meer glijbanen komen
Slecht beleid als ouder die niet mag zwemmen moet je betalen voor de entree terwijl je noodgedwongen zit te kijken naast de kant. Andere ouder wel gewoon met de kindjes mee zwemmen overigens. Daarnaast is er geen eten of drinken meer te krijgen en moet je na of voor het zwemmen iets eten of drinken. Belachelijk!
Prima voor kinderen, die kunnen zich goed vermaken. Discozwemmen is favoriet
Het buiten zwembad is te klein! En het is ook nog te druk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid