facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportbedrijf Drachten - Zwemcentrum De Welle

Sportbedrijf Drachten - Zwemcentrum De Welle

Info

Welkom op onze pagina! Hier treft u info, updates en acties van alle sport- en bewegingsactiviteiten in de gemeente Smallingerland. Beweeg mee!

Adres: Reidingweg 6, 9203 KR Drachten
Telefoonnummer: 0512583666
Stad: Drachten
Route: Reidingweg 6
Postcode: 9203 KR



op zoek naar gerelateerd: de welle drachten openingstijden, discozwemmen de welle, zwembad de welle prijzen, zwembad drachten foto's, directeur sportbedrijf drachten, de welle drachten prijzen, nieuw zwembad drachten, de welle (sportbedrijf drachten) drachten
Recensies
Redelijk duur voor een zwembad wat m.i. niet veel is veranderd in 30 jaar. Leuke glijbaan voor de kids. Golfjes zijn een leuke toevoeging.
Je kan zien dat de aandacht er af is en een nieuw bad in de planning staat. Vroeger als kind altijd veel plezier beleefd hier, maar 30 jaar verder is alles nog zo goed als hetzelfde gebleven. Qua zwemles is het gevoel wisselend. Jammer dat je niet kan zien wat er gebeurt, daar al het zicht wordt tegengehouden. Hierdoor krijg je geen gevoel bij de zwemlessen en de voortgang van je kind. Hier hadden we andere ervaring bij via andere zwemschool. Maar iedere school zijn eigen manier. Jammer dat de planning voor het nieuwe zwembad weer vertraging heeft opgelopen. Hopelijk ipv 2024 dan toch ergens in 2025 nog.
Een fijn bedrijf om zwemlessen te volgen, alleen jammer dat ondanks de vele ervaring die zij hebben, het nog elke keer bij het afzwemmen van A, B EN C enorm uitloopt en zij hierover slecht communiceren. De eerste groepen kunnen direct naar binnen, maar de groepen hierna staan buiten in de kou te wachten tot de eerdere groepen weg zijn. Betere planning, gescheiden routes bij in en uit gang, betere communicatie naar ouders en kinderen, daar lis je al veel mee op. Ook de 'kattigheid' van bepaalde mensen die bij de ingang staan kan wel een tandje minder. Ook mag er beter rekening worden gehouden met minder validen!!
Ga er NIET heen met baby's, je mag er niks! Daarnaast mag je ook de maxicosi niet meenemen in het eetgedeelte om je baby te laten slapen. Zeer slecht zwembad met te veel regels.
Prima baantjes trekken. In de ochtend niet te druk. Goede voorzieningen. Ben super benieuwd naar de nieuw te bouwen Welle.
Mooi zwembad maar je mag geen eten of tassen meenemen, je moet daar eten kopen.
Niet echt super groot kwa zwemgedeelte en de glijbaan was ook niet van goede kwaliteit want het deed gewoon zeer met die randen waar je over heen komt met glijden, er staat ook een kanon waar water uit komt het is wel vervelend dat ze daar op gaan zitten en het water in je gezicht zitten te spuiten en dan kan je niet echt fijn spelen en staan, en ze mogen wel wat meer op letten op jongeren die overlast veroorzaken in het zwembad en bij de omkleedhokjes, maar het bubbelbad was wel lekker en het wedstrijd bad was wel echt heel erg koud.
Het wordt ook steeds slechter. Voorheen kon je nog dagelijks recreatiezwemmen, maar tegenwoordig kun je daarvoor maar op 4 momenten terecht. Woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag. Even spontaan zwemmen zit er niet meer in.
Je mag daar maar 3 uur parkeren. Maar oké, toch 3 uur. Toen we binnen kwamen erg aardige behulpzame vrouw aan de kassa. In het bad gekomen werden we gelijk aangesproken op onze tassen. Je mag geen tassen mee naar binnen en ook geen eten en drinken zelf meenemen. Belachelijk! Toen was er weer gezeur op het zwemmen met zoonlief zonder zwemdiploma. Ik hield hem vast en mocht niet samen met hem in het diepe. Je voelde je constant bekeken en gecontroleerd. Echt geen fijne sfeer. Gevolg was dus dat ik de hele tijd met mijn zoontje in het ondiepe water moest blijven. Niets aan. Uiteindelijk gewoon mijn eigen eten opgegeten en m'n tas achter de stoel gezet. Ik was woest. Stom zwembad. Ga er echt nooit meer heen.
Heerlijk om daar te zwemmen, zeker met kinderen erbij.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sportbedrijf Drachten - Zwemcentrum De Welle met het openbaar vervoer


Drachten, Gauke Boelensstraat 360 meter
23
Drachten, Gauke Boelensstraat 360 meter
23
Drachten, Bertilla 470 meter
304
314
Drachten, Bertilla 470 meter
20
21
320
324
511
Drachten, Bertilla 480 meter
304
314

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid