facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportbandit

Sportbandit

Info

Sportbandit #Bootcamp, Studiotrainingen en Personal training

Adres: Lage Inkweg 4c, 7772 BA Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0639096637
ln.tidnabtrops@ofni
Stad: Hardenberg
Route: Lage Inkweg 4c
Postcode: 7772 BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yvonne Alards Coaching. Sterk in lijf, hart en hoofd. Yvonne Alards Coaching. Sterk in lijf, hart ... 651 meter Yvonne Alards Coaching biedt begeleiding waarin er ruimte is om zowel fysiek aan jeze...
Recensies
Sportbandit is een hele fijne sportschool, Wouter legt goed uit hoe de workout is opgebouwd en doet tijdens de uitleg oefeningen voor. En als je zelf aan het sporten bent geeft hij goede feedback als je houding met een bepaalde oefening niet helemaal goed is. Na het sporten kun je genieten van het lekkerste kopje koffie met een appel van Hardenberg!
Sinds juli 2022 samen met Henri begonnen met sporten bij Sportbandit. We ervaarden de proefles en kennismaking als prettig, gastvrij, gemoedelijk en laagdrempelig. We trainen 3 x per week, want de lidmaatschapsvorm legt je geen beperking op hoe vaak je trainen wilt. Elke keer een andere WOD, veel afwisseling. Ook ervaren we een mooie progressie in combinatie met hardlopen. Naast de reguliere trainingen is er ook een aanbod van Hyrox trainingen, single of partner WODS. Voor elk wat wils! Na afloop koffie, thee of een appeltje en even napraten en uitzweten. Fijne en positieve begeleiding bij alle trainingen, ga zo door Wouter!
Fijne laagdrempelige sportclub. Doe al meer dan twee jaar bootcamp in de studio. Goede en motiverende begeleiding. Het fijne ervan vind ik dat het kleine groepen zijn en geen “zie mij eens” mensen. Altijd een gezellige actieve club. De lessen zijn nooit hetzelfde en zijn altijd weer een uitdaging
Fijne plek om te sporten, zowel de studio als bootcamp trainingen zijn altijd uitdagend, maar ook aan te passen naar eigen niveau. Ik kom altijd thuis met een voldaan gevoel en merk dat ik steeds fitter word! Bedankt Wouter en Natalie!
Sinds december vorig jaar ben ik bij Sportbandit gaan bootcampen. Super tevreden over. Wouter let goed op iedereen ook als de groep wat groter is geeft fijne adviesen en corrigeerd je indien nodig. Super fijne bootcamplessen... Bootcamp zoals Bootcamp bedoeld is. Lekker trainen in de buitenlucht. Een echte aanrader.
Met een glimlach fijn sporten. Fijne begeleiding van Wouter.
Prima sportschool, gerund door Wouter en Nathalie, voor studiotrainingen, bootcamp en personal training. De trainingen kunnen ook worden gecombineerd met voeding-adviezen/menu’s, die worden afgestemd op de doelen die je wil behalen bijv. afvallen of fit worden/blijven. De trainingen zijn gevarieerd en worden op een deskundige, plezierige en motiverende manier geleid door Wouter, Nathalie en Astrid. Ik ben zelf vorig jaar begonnen met trainen en ben nog steeds erg enthousiast.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sportbandit met het openbaar vervoer


Hardenberg, Handelsstraat 410 meter
597
598
Hardenberg, Handelsstraat 410 meter
80
Hardenberg, Handelsstraat 420 meter
597
598
80
Hardenberg, De Nieuwe Haven 470 meter
597
598
80
Hardenberg, De Nieuwe Haven 480 meter
597
598
80

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid