facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport2000 Johan Jansen

Sport2000 Johan Jansen

Info

Sportspecialist in Voetbal, Tennis, Hockey, Running en Fitness

Adres: Kennemerstraatweg 113, 1851 BC Heiloo
Telefoonnummer: 072-5336670
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 113
Postcode: 1851 BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hengelsport Handy Fish Hengelsport Handy Fish 58 meter Leuk winkeltje, veel assortiment. Vriendelijke man met kennis van zaken die mij metee...
Recensies
Altijd leuk om bij Paul en Marc spullen te halen voor het nieuwe seizoen, mooie winkel, deskundig advies en altijd gezellig!!!
Helaas kan ik niet lager dan 1 ster geven. Mijn moeder liep naar de eigenaar van deze winkel om iets te vragen. Hij stond eerst buiten en had ons voor de winkel ernaast zien staan, die gesloten bleek te zijn. Wij kwamen daar om een Postnl pakketje op te halen, maar ze bleken met vakantie te zijn. Mijn moeder ging even aan de eigenaar van Sporthuis Johan Jansen die buiten stond vragen of hij toevallig wist bij welke locatie de pakketjes dan nu werden bezorgd. Hij liep meteen heel hard terug zijn winkel in en zei op zeer onaardige toon tegen mijn moeder dat ze dan voortaan maar in een normale winkel haar spullen moest kopen i.p.v. bij een webshop bestellen. Mijn moeder liep nota bene met een rollator omdat ze amper nog kan lopen en ik liep er zelf ook bij met mijn rollator, omdat ik ook ernstige gezondheidsklachten heb. Wat vreselijke lelijk om zo'n lompe opmerking te maken naar mensen die nota bene gehandicapt zijn. Wij komen bijna nooit buiten, omdat we dat niet kunnen. En stel dat wij wel gezond waren dan ging het hem ook helemaal niets aan dat wij iets online bestellen. Wij zullen deze winkel nooit bezoeken en ook niet aanraden.
Vakman! Beter dan online een paar voetbalschoenen kopen, die passen bijna nooit. Dus gewoon naar de winkel mensen, is sneller en beter dan je denkt.
Kleine sportwinkel aan de doorgaande weg in Heiloo. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van het dichtbijgelegen Winkelcentrum T Loo. Denk wel even om de parkeerschijf. Er is zeer vriendelijk en behulpzaam en deskundig personeel. Indien het gewenste artikel er niet is is bestellen geen probleem.
Ik vind dit zo'n geweldige winkel ik koop hier al mijn trainingspakken en voetbalschoenen . De medewerkers zijn altijd heel aardig en nemen de tijd voor je. Daarom geef ik deze winkel 5 sterren
Top winkel! Altijd deskundig en vriendelijk geholpen. Het is wel een kleine winkel dus assortiment beperkt, maar men is altijd bereid spullen voor je te bestellen.
Goede sportzaak met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze hebben van alles in hun assortiment. Fitness-, hardloop- en voetbalkleding. Uiteraard verkopen ze ook diverse sportschoenen.
Niets mis met gewoon goede winkel.
Top winkel, ik laat hier altijd mijn tennis rackets bespannen! Eerlijk advies en een goede prijs
Onlangs was ik hier samen met een meneer met dementie. We werden hier zo fijn geholpen, dank je wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid