facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport 't Gooi

Sport 't Gooi

Info

Sport 't Gooi - Bootcamp streeft ernaar de meest volledige bootcamp lessen van het Gooi te verzorgen. Wij nemen echt de sportschool mee naar buiten.

Geschiedenis

Sport 't Gooi - Bootcamp streeft ernaar de meest volledige bootcamp lessen van het Gooi te verzorgen. Wij nemen echt de sportschool mee naar buiten.



"JOUW GYM is een gezellige trainingsstudio in Blaricum en Amersfoort. Je traint altijd onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Onze trainingsmethode zorgt voor een van de meest gezonde manieren van trainen. Een bewezen manier van trainen die zich uitstekend leent als je wilt afvallen, sterker wilt worden of net start met sporten. Je werkt niet alleen aan je kracht en conditie, maar ook aan je balans en snelheid.Sluit aan bij onze circuittrainingen of ga aan de slag de personal trainer. Na elke training ga je met een voldaan gevoel naar huis. Elke week heb je het gevoel dat je fitter en sterker wordt. Wij zijn jouw stok achter de deur, jouw motivator en coach. Wij zijn JOUW GYM."
Adres: karrekamer 12, 1261 LN Blaricum
Telefoonnummer: +31614228891
Stad: Blaricum
Route: karrekamer 12
Postcode: 1261 LN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysionovum Fysionovum 89 meter Ik had last van mijn nek en schouders. Bart heeft mij goed geholpen en na een paar be...
Laresz - Dance Fitness Health Fun Laresz - Dance Fitness Health Fun 655 meter Een heel leuke ‘school/plek’, door de ongedwongen en open sfeer, mede omdat ze onwijs...
Health Center FIT Health Center FIT 2 km Mooie sportschool met de juiste apparatuur en kennis, vriendelijk personeel en altijd...
Sportbank Sportbank 2 km Ik ben goed geholpen en vind het ook fijn dat er een combinatie van fysiotherapie en ...
Recensies
Moderne gym met goede trainers en lessen, een gezellige sfeer en een mooi aanbod. De groepen zijn niet te groot, zo blijft het persoonlijk. Ik zocht een plek in Huizen waar men circuittraining gaf en die heb ik hier gevonden. Het aanbod is groter dan alleen dat, boksen en personal training zijn ook mogelijk.
Ik heb wat jaartjes bij Roy getraind. Alles ging gemoedelijk en gezellig. Totdat je een medisch probleem krijgt... Mijn abonnement zou op pauze gezet worden tot ik weer kon sporten. Dat is een welverdiende afspraak dacht ik zo als je al een paar jaar bij dezelfde club traint. Na 2 maanden werd er opeens een incassodienst op mij afgestuurd zonder overleg. Ik mocht toch even alles gaan betalen... Een normaal belletje kwam er niet vanaf. Een paar keer aangegeven gebeld te worden, maar ook die afspraken kwam Roy niet na. Over Ilja niks meer dan goed. Alles heb ik gelijk betaald, ik houd niet van openstaande rekeningen. ik hoop dat jullie blij zijn met het extra geld. Maar jullie zijn een klant kwijt..
De eerste sportschool waar ik met heel veel plezier naartoe ga, niet alleen door de kwalitatief goede lessen, maar ook door de leuke sfeer die er is. Ik heb personal training en daarnaast doe ik ook mee aan de circuit trainingen en dat is voor mij de perfecte combinatie. Ook wordt er meegekeken met je voeding als je daarom vraagt en denken ze mee met oefeningen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het is vooral heel erg gericht op jou als persoon en dat zie je bij andere sportscholen niet terug!
Leuke nieuwe sportschool in de Blaricumsemeent met leuke trainers die je persoonlijk kunnen begeleiden om je doel te halen. Ik zelf doe aan circuit trainingen 2 keer per week en het leuke daarvan is dat je met een groep 45 min bezig bent met leuke oefeningen en nieuw apparatuur. De trainers zijn ervaren en stimuleren je om meer uit jezelf te halen. Met mijn leeftijd van 55 sport je tussen jong en oud en kan je je eigen tempo bepalen.
Roy top gozer. Laat je hard trainen zodat je af en toe toch een biertje kan doen. Liever gin tonic zal hij zeggen. Maar de training zijn perfect op maat. Hij weet wanneer hij kan pushen of moet helpen. De trainingen zijn wisselend en onvoorspelbaar maar het resultaat is altijd het zelfde dat je blij bent dat je met de auto bent gekomen.
Nooit gedacht dat sporten met een personal trainer zo fijn zou zijn. Altijd gedacht dat kan ik zelf ook wel. Elke week weer afwisselende lessen en goede adviezen om de oefeningen op een juiste manier uit te voeren. Met prima apparatuur en een goede ambiance.
Veel persoonlijke aandacht, goede sfeer en trainen in kleine groepjes. Roy maakt er altijd een feestje van en daagt je uit met verrassende oefeningen waardoor je echt gehyped de les uit komt! Ik ga het missen!!
Prettige persoonlijke begeleiding, kennis van verschillende manieren van trainen en hoe resultaat te behalen en kennis van voeding. Daarnaast schone trainingsruimte en schone nieuwe apparatuur en voor mij van groot belang: geen haantjes-spiegel-pomp-gedrag. Aanrader!
Het is elke keer weer heerlijk om met Roy te mogen sporten. Zelfs als je soms denkt ik heb er geen energie meer voor. Dat is allemaal mentaal. Na de training ga ik altijd heel blij en voldaan weer naar huis.
Zeer fijne sportschool waar je alle kanten mee op kan. Kracht, cardio, groepsles, etc. Samen met de trainer je doel halen. Afvallen, bulken, sterker worden het kan allemaal bij deze sportschool.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid