facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport, Recreatie en Educatie Hooge Nesse

Sport, Recreatie en Educatie Hooge Nesse

Info

Facebookpagina van de buurtsportcoaches Hooge Nesse. Deze pagina zal gebruikt worden als informatiekanaal.

Geschiedenis

Vanuit Stichting Hooge Nesse / Veerplaat en de gemeente Zwijndrecht is er een team aangesteld die gaat zorgen voor een activiteitenaanbod in het gebied de Hooge Nesse. Dit team bestaat uit 2 buurtsportcoaches Johan en Rob en een coördinator genaamd Patricia die werkzaam zijn bij Stichting Hattrick. Rob zal zich voornamelijk bezighouden met de jongeren en jeugd, Johan zal zich op de volwassen doelgroep richten.

Het activiteitenaanbod zal gemaakt worden voor zowel jeugd/jongeren en de doelgroep volwassenen. Dit zal gericht zijn op bewegen, recreatie en educatie.

De buurtsportcoaches zullen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van diverse beweegactiviteiten. Ook zal de samenwerking met diverse partijen gezocht worden. Het ultieme doel is namelijk om meer bekendheid te krijgen voor het gebied de Hooge Nesse en het publiek te stimuleren hier meer gebruik van te laten maken.

Afgelopen jaar hebben er diverse veranderingen plaatsgevonden in het gebied. Onder andere is er een disc golf parcours, bootcamp route, beweegtuin en beachveld aangelegd. Hier zullen de buurtsportcoaches dan ook veelal gebruik van gaan maken.

Voor het gebruik van de DiscGolf baan kunnen jullie het beste parkeren op de parkeerplaats bij het spartelbad.

De discgolfbaan Zwijndrecht ligt in recreatiegebied Hooge Nesse / Veerplaat rondom het Van der Valk Hotel ARA bereikbaar via de A16 afslag 23.
Hotel ARA
Veerweg 10
3336 LM Zwijndrecht

Komend vanuit de richting Rotterdam
A16 afslag 23 Hendrik Ido Ambacht /Industrie-gebied Zwijndrecht. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf en gaat u rechtdoor over het rangeerterrein Kijfhoek..

Komend vanuit de richting Breda/Dordrecht
A16 afslag 23 Hendrik Ido Ambacht /Industrie-gebied Zwijndrecht. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf en gaat u rechtdoor over het rangeerterrein Kijfhoek..

Vervolg
Na 1600 meter, bij de rotonde gaat u rechtdoor. U rijdt deze weg helemaal uit (1200 meter) tot de rotonde met de Geerweg. Bij deze rotonde gaat u rechtsaf de Geerweg op (richting Recreatiegebied Oude Maas). Na 350 meter bovenaan de dijk vóór de brug, slaat u linksaf. Na 350 meter ziet u een bord van Hotel ARA. Hier gaat u rechtdoor en na 150 meter ziet u rechts de parkeerplaats langs de rivier de Oude Maas, hier bevindt zich de start van de Disc Golf Course Zwijndrecht

Adres: Veerweg 10, 3336 LM Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 0786450039
Stad: Zwijndrecht
Route: Veerweg 10
Postcode: 3336 LM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 10:30
Dinsdag: 09:30 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Hooge Nesse Polder, Veerplaat Zwijndrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TopSpin Centre TopSpin Centre 3 km We huren hier al wat jaren een wintermaanden en dat doen we met veel plezier. Gastvri...
Diamond Gym Thai & Kickboxing Diamond Gym Thai & Kickboxing 3 km Goede lessen en trainingen. Mensen met echt verstand van de sport! Een echte aanrader
Basic-Fit Zwijndrecht Basic-Fit Zwijndrecht 4 km Voorlopig de meest waardeloze sportschool van deze regio. Veel oude apparatuur vanaf...
Basic-Fit Basic-Fit 4 km Voorlopig de meest waardeloze sportschool van deze regio. Veel oude apparatuur vanaf...
GetPro Gym GetPro Gym 4 km Kan nieteens in woorden omschrijven hoe fijn deze gym is! Alles wat je nodig hebt is ...
Free Fitness Free Fitness 4 km Prima sportschool, diverse uitgeprobeerd in Rotterdam en ook Zoetermeer maar dit blij...
Yousportz Yousportz 4 km Omdat ik gemiddeld 70 uur per week werk op intensief tempo, moet ik goed voor mijn li...
Fit For Free Fit For Free 4 km Zou fijn zijn als al de mensen die daar sporten hun auto op de plek parkeren waar dat...
Capital Sports Zwijndrecht Capital Sports Zwijndrecht 4 km Zwemles gaat goed.
Anytime Fitness Anytime Fitness 5 km Leuke sportschool, alleen veels te kleine locatie met weinig wel goede materialen en ...
SwartGym SwartGym 5 km SwartGym is een privégym en plek waar je je kunt opladen, je kunt ontwikkelen als per...
Recensies
Veel te doen voor de kinderen in een mooie omgeving. Klimmen, klauteren of lekker aan een van de tafels zitten. Een ster minder door de rommel en kleine vernielingen. Een paar vuilnisbakken plaatsen zou mogenlijk helpen.
Heerlijk gewandeld en zo dichtbij een prachtig gebied met mooie ontwikkelingen.
Mooi project waarbij wordt aangetoond hoe je circulair kunt bouwen. Al het gebruikte materiaal is of al eerder gebruikt of als overschot ergens opgeslagen.
Zo een heerlijk wandelgebied. Ik kom zeker nog terug
Prachtmiddag.de jeugd heeft genoten in de natuur lekker buiten .
Klein, maar aardig stukje natuur. De bomen zijn nog vrij jong, en in een dik uur loop je om de Hoge Nesse heen. Voor de jongeren is er een klimpaal, boomhutje, en vooral een fors bemeten kabelbaan. We zijn er eerst een keer zelf wezen wandelen en daarna nog eens terug gegaan met de kids.
Leuke speelbosje voor kinderen met een aantal toestellen.
Mooi wandelgebied met speelpolder voor de kinderen.
Mooi wandelgebied met een natuurspeeltuin en een informatiecentrum in aanbouw. Mooi gebiedje, maar helaas erg veel zwerfafval, waaronder glas.
Mooi plekje om even lekker met de kids en dieren te relaxen. Tafels om te picknicken, wel mogen er meer speeltoestellen geplaatst worden voor de afwisseling. Momenteel word er een centrum gebouwd, heel benieuwd waar deze voor dient.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid