facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport+ Fysiotherapie

Sport+ Fysiotherapie

Info

Orthopedie, MRI, sportfysiotherapie en manuele therapie



"Heeft u een sportblessure dan bent u bij Sport+ aan het juiste adres.We brengen uw probleem in kaart en zorgen voor snel en optimaal herstel.Met de ideale combinatie van een orthopeed, MRI, sportfysiotherapeut en een manueel therapeut hebben we alles in huis om uw klacht te verhelpen."
Adres: Polakweg 7, 2288GG Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-22 12 181
Stad: Rijswijk
Route: Polakweg 7
Postcode: 2288GG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PraktijkWilkins PraktijkWilkins 789 meter Ik was erg tevreden over mijn behandeling, verder was ik telefonisch snel en goed geh...
FysioEffect FysioEffect 1 km Daan weet wat hij doet! Zeer tevreden.
Kliniek Lange VoorhouT Kliniek Lange VoorhouT 1 km Pas op! Door de dwingende woorden die de arts aan de telefoon gebruikte voelde ik mi...
Fysiorijswijk Fysiorijswijk 2 km Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening hier op Google. Schrijf een korte review, dat s...
Fysio de Knegt Fysio de Knegt 2 km Fysiotherapie, (Kinder-)Bekkenfysiotherapie, Handtherapie, Arbeidsfysiotherapie, Dry ...
Fysiotherapie RijswijkBuiten Fysiotherapie RijswijkBuiten 2 km Enthousiaste therapeuten en met therapie zetten ze de cliënt flink aan het werk. Ze d...
Recensies
Sport + is de fysio die mij intensief heeft behandelt na een meniscus operatie. Door de behandelingen van Sport + heb ik eindelijk weer pijnvrij op het veld kunnen staan. Ik kon weer meedoen met mijn eigen team Hgc dames 1 in de Hoofdklasse. Ik wil iedereen van Sport + heel erg bedanken!
Fysio’s bij SPORT+ hebben ervoor gezorgd dat ik met de juiste begeleiding weer fit en terug ben op het hockeyveld in de Hoofdklasse. Super blij, dat ik weer met vol vertrouwen kan sporten. Goede praktijk met veel ervaring en kennis op het gebied van topsport revalidatie.
Fijne fysiotherapeuten die ook echt goed naar je luisteren. Na een zware heupoperatie weer snel op de been door hun hulp.
Vier jaar geleden ben ik na een meniscusoperatie en kraakbeenschade door Roel behandeld. Met een duidelijk trainingschema en goede fysio kon ik daarna weer volop sporten. Dit laatste werd mij door de chirurg in het ziekenhuis niet meer als perspectief meegegeven. Vorig jaar ben ik wederom door Roel effectief behandeld na een sportblessure aan mijn knie. Momenteel is mijn zoon bij Roel en Alex in therapie voor eenenkelblessure. Oefeningen worden op een creatieve wijze aangebracht, waardoor hij enthousiast en gemotiveerd blijft om bij sportplus aan zijn herstel te blijven werken en trainen. Met daarbij goed advies door Roel en Alex in het intapen tijdens zijn voetbalwedstrijden. Kortom wij zijn echt blij met sport plus; vakkundig, betrokken en zeer doelgericht werken aan herstel.
6 jaar geleden na een vkb reconstructie begeleid door de specialisten van sportplus. Topfit geraakt maar niet meer in staat om op hoog niveau te voetballen. Als keeper doorgegaan en bij nieuwe blessures hamstring en enkeldistorsie steeds op maat geholpen en weer snel teruggekeerd op het veld. Dankzij sportplus kan ik mijn hobby nog uitoefenen. Ik ben ze dankbaar voor gedreven, professionele ondersteuning met persoonlijke aandacht!
TOPPERS BIJ Sport+! Ik zat er compleet doorheen. Ik had in een voor mij onbekende omgeving, ver van huis, mijn voet lelijk verzwikt. Met een reis van 2 uur in het vooruitzicht, door de grond zakkend van de pijn, weigerde huisartsen om mij te helpen, spoedeisende hulp vroeg me mijn eigen risico er in een klap doorheen te jassen, zorgverzekeraar zit vast in procedures. Zorgverzekeraar dacht wel mee en wees mij op Sport+. Ik kon gelijk langskomen, de sfeer was relaxt en begripvol. Zo goed geholpen! Gelijk ook het hotel ingelicht over jullie kundigheid en vriendelijkheid. Nu met een stevig ingepakte voet op reis naar huis!!!
Ik wordt al enige tijd behandeld bij Sportplus vanwege artrose aan knie en enkel . Dit bevalt heel goed en het helpt zeker wat betreft mobiliteit . Ik ga dit nog jaren laten doen. Super praktijk en heel veel kennis van sport fysiotherapie.
Door mijn werk ben ik terecht gekomen bij Sport + mijn fysiotherapeut is Esmee. Tijdens de behandelingen kreeg ik ook ondersteuning met oefeningen die ik daar uitvoerden. En nu doe ik medisch fitness. En dat is echt een + punt, ik ga met sprongen vooruit.
Super geholpen door Roel. Had een behoorlijk gescheurde hamstring. In korte tijd met de juiste oefeningen, training en behandeling weer helemaal fit. Sport plus is een enorme aanrader.
Super goed gerevalideerd na een enkeloperatie. Professionele en persoonlijke begeleiding met goede expertise waardoor ik weer volledig fit ben teruggekeerd bij het Nederlands hockeyteam.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sport+ Fysiotherapie met het openbaar vervoer


Rijswijk, Volmerlaan (zuid) 210 meter
53
Rijswijk, Volmerlaan (zuid) 240 meter
53
Rijswijk, Volmerlaan 240 meter
17
Rijswijk, Volmerlaan 360 meter
30
Rijswijk, Polakweg 360 meter
53

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid