facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport 2000 Buitink

Info

Sport 2000 Buitink

Geschiedenis

The professional Sportshop met passie voor Voetbal, Hockey,Tennis, Fitness, Wandel, Casual, Indoor, Zwemmen, Schaatsen, Skates, Slippers!!W.C Colmschate en Twello.



"SPORT 2000 is een sportwinkel waarbij professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Online bieden we een breed assortiment aan sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport.Variërend van hardlopen, voetbal, tennis, hockey tot aan wintersport. Het winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en voorzien je van uitgebreid advies door hun kennis van de producten. Ook online kun je terecht voor professioneel advies."
Adres: Marktstraat 1, 7391 DB Twello
Telefoonnummer: 0571 - 271388
Stad: Twello
Route: Marktstraat 1
Postcode: 7391 DB



op zoek naar gerelateerd: Sport 2000 Twello, SPORT 2000 openingstijden, Sport 2000 Assen, SPORT 2000 joggingpak, SPORT 2000 Black Friday, Sport2000 Rotterdam, SPORT 2000 Voetbalschoenen, Sport 2000 Leiderdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buitink Sport 2000 Buitink Sport 2000 0 meter Mooie sportwinkel die al jaren goeie kwaliteit spullen heeft voor een eerlijke prijs!
Recensies
Goede service en meedenken met klant. Goed aanbod!
Fijn zo'n mooie sportwinkel dichtbij
Goed advies.... Ik kwam voor wandelschoenen zag hele leuke en mooie... Maar ben door het advies met iets minder mooie maar wel goedlopende wandelschoenen naar huis gegaan.... Dat is dus goed advies. Een vrouw overhalen om voor beter zittende wandelschoenen, die goedkoper waren, te gaan... dan moet je wel met goed advies komen toch
Na aanraden van een teamgenoot deze sport 2000 bezocht. Een winkel met een goede voorraad en vriendelijk personeel die kennis heeft over de producten in de winkel. Geslaagd voor mooie nieuwe volleybalschoenen en een nieuwe brace van push hele tijd naar opzoek geweest. Ik raad elke volleyballer deze winkel aan.
Hele fijne en gezellige camperplaats. Hier wordt óók rekening gehouden als je alleen bent
Hele nette zaak, vriendelijk medewerkers en mooie spullen. Net een prachtige jas gekocht voor onze dochter die morgen jarig is.
Goede winkel met prima personeel. Gevoel dat men je hier wil helpen in plaats van perse iets verkopen.
Mooie winkel. Ruime keus. Personeel lijkt alleen niet erg veel verstand van bijv wandel of hardloopschoenen te hebben en dat vind ik eigenlijk niet kunnen.
Goeie voetbal schoenen maar wel heel duur
Wordt altijd netjes behandeld krijg goed advies op sport gebied ga altijd daar na toe als ik iets nodig heb
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sport 2000 Buitink met het openbaar vervoer


Twello, M. de Ruyterstraat 130 meter
506
508
Twello, M. de Ruyterstraat 130 meter
15
506
508
Twello, Gemeentehuis 240 meter
15
506
507
508
Twello, Gemeentehuis 240 meter
506
507
508
Twello, Station 240 meter
15

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid