facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spoor 7 Ommen

Spoor 7 Ommen

Info

“Spoor 7” Ommen, Gezellig, Gemoedelijk en Goed betaalbaar Voor heerlijke koffie met Apfelstrudel.Lunch en Plate Service. Gratis gebruik van Internet.

Adres: Stationsweg 35, 7731 AX Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529 462606
Stad: Ommen
Route: Stationsweg 35
Postcode: 7731 AX



op zoek naar gerelateerd: Spoor 7 Ommen Social Deal, Restaurant Ommen station, Spoor 7 Ommen wandelen, 3-gangen menu Ommen, Social Deal Ommen, Lunchen Ommen, Wandelen Ommen station, Wandelen Ommen centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand Café Jipp Grand Café Jipp 1 km Op het gezellige plein tegenover de hervormde kerk, gekozen voor het verrassings menu...
Restaurant De Nieuwe Brug Restaurant De Nieuwe Brug 2 km Voor ons een positieve ervaring. Tuurlijk het restaurant is gedateerd qua inrichting,...
Recensies
1e keer lekkere espresso gedronken , in afwachting van een familielid. 2e keer hebben we er een diner genoten. De beenham is inderdaad heel erg lekker en voorzien van veel vlees. De maaltijd salade was ook goed en de sate idem dito. Bediening erg vriendelijk. Heel aparte aankleding van de zaak. Bijna teveel , maar leuk om in te eten . Erg gezellig. Een aanrader als je in de buurt bent.
Hier kan je echt goed eten de sallandse beenham is echt top! Zeer vriendelijke bediening je wordt snel en vriendelijk geholpen echt een aanrader net als de cappuccino daar dat is echt goeie cappuccino.
Via sociaal deal een wandelarrangement geboekt. Erg vriendelijk personeel en de lunch was erg lekker. Aanrader is de mosterdsoep. Alleen de appeltaart was niet zelf gemaakt. Hierdoor 1 ster minder
Heerlijke combinatie van koffie drinken, wandelen en lunchen. Voor een prikkie heel veel plezier! En het allerleukste: de geweldige bediening. Fantastische dames die ervoor zorgen dat je welkom gevoeld wordt. Complimenten. O ja, de mosterd soep is een vijfsterren keus!
Enige tijd geleden een leuk wandelarrangementje geboekt met koffie, taart en lunch. Bij aankomst bleek de appeltaart beschimmeld te zijn. De nieuwe taart die we kregen, was nog bevroren in het midden. De rest was goed verzorgd. Mijn vriendin is er erg ziek van geweest. Voor de zekerheid kom ik hier maar niet meer terug.
Prima gegeten, mocht wel vaker wat te drinken in worden gedaan, maar desondanks een aanraderEten: 5/5
Lekker en leuk gegeten, maar niet het soort eten waarvoor ik terug zou komen. 1 x was helemaal primaEten: 4/5
Super leuk, knus restaurantje. Heel vriendelijk personeel, lekker eten en betaalbaar!!! Alles is mogelijk, van met dit-zonder-dat, tot leftovers meenemen! Hele fijne plek!
Wandeltocht met koffie en gebak en een 2 gangen lunch gedaan. Wandeltocht is schitterend in de mooie natuur van Ommen. Medewerkers zijn vriendelijk, eten is wat je kunt verwachten. Al met al prima.
Middels een Social Deal actie zijn wij bij Spoor 7 terecht gekomen. Vóór de wandeling kregen we een 3-gangen lunch en na de wandeling koffie met taart. Hoewel de service top was en het restaurant er ontzettend leuk uitziet, was de lunch best wel karig: een mokje met soep, die trouwens echt prima was, een wit hotdogbroodje met een kroket en een bosbessenyoghurt. Na de wandeling kozen we voor een appeltaart en een arretjescake. De taart was goed, het suiker in de arretjescake knarsde tussen je tanden Al met al hebben we genoten van de wandeling en de service. De volgende keer komen we zonder Social Deal langs en nemen we gewoon een lekkere tosti van de kaart.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Spoor 7 Ommen met het openbaar vervoer


Ommen 10 meter
Sneltrein RE20
Stoptrein RS20
Ommen, Station 10 meter
568
Ommen, Station 20 meter
81

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid