facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spooktocht Veulen

Spooktocht Veulen

Info

Spooktocht Veulen: Een compleet verzorgde avond vol spanning en plezier!

Geschiedenis

Sinds 2000 wordt de Spooktocht Veulen georganiseerd, een initiatief van de plaatselijk kastelein van Cafe zaal 't Veule en cafévoetbalclub FC 't Veule.


Een compleet verzorgde avond:

Om 20.00u worden de gasten ontvangen in Café zaal 't Veule met een kop koffie en een stuk vlaai. In groepjes van ongeveer vijf personen worden de gasten naar het beruchte spookbos gebracht, alwaar de gastheer hen zal opwachten.
Vanaf hier zult u op uw hoede moeten zijn! Een tocht van ongeveer een uur lang zal u langs afschuwelijke gedrochten, vreemde wezens en enge omgevingen naar de andere kant van het gevreesde bos brengen! Schrikken, schreeuwen en gillen is vaste prik in het spookbos!
Na de tocht wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar Café-Zaal ’t Veule, alwaar de avond in stijl wordt voortgezet. Middels verschillende entertainers, een discotheek en een zaal & personeel in stijl worden de gasten goed onderhouden voor en na het lopen van de spooktocht.
De avond zal worden afgesloten met een overheerlijk en uitgebreid koud- en warmbuffet.


Het arrangement:

Het arrangement omvat een compleet verzorgde avond inclusief onbeperkt drank tot 01.00u (met uitzondering van sterk alcoholische drank), het uitgebreide koud- en warmbuffet en natuurlijk de spooktocht zelf. Dit alles voor € 45 per persoon, waarmee u verzekerd bent van een avond vol spanning, gezelligheid en plezier!
Neem nu contact op, en geef je op voor de eerstvolgende tocht op zaterdag 27 oktober, als je durft…

Adres: Veulenseweg 49, 5814 AB Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 06-42719270
Stad: Venray
Route: Veulenseweg 49
Postcode: 5814 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tech Condo Tech Condo 5 km Tech Condo is a Facebook Live Show where we geek out on tech needed to stream events.
Monster Ink Tattoo Fest Monster Ink Tattoo Fest 6 km The 2nd edition of The Monster Ink Tattoo Fest takes place on October 6-7-8, 2017 T...
Heineken Vastelaovesroetsj Heineken Vastelaovesroetsj 7 km Knallende opening van de Vastelaovend ien Rooj! Met een keur aan artiesten wordt er i...
MIOS MIOS 7 km "MIOS is een in huis ontwikkeld camerasysteem van Eye Watch Security Group dat a...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid