facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spomed

Spomed
Adres: Dalkruidbaan 21, 2908 KC Capelle aan den IJssel, Nederland
Telefoonnummer: 010 458 2263
Staat: Zuid-Holland
District: Capelle aan Den IJssel
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Dalkruidbaan
Huisnummer: 21
Postcode: 2908 KC


Openingstijden

maandag: 07:00–20:00
dinsdag: 07:00–18:00
woensdag: 07:00–20:00
donderdag: 07:00–20:00
vrijdag: 07:00–17:30
zaterdag: 08:00–13:00
zondag: Gesloten

Recensies
Onder behandeling geweest bij dhr. Baan na een Latarjet operatie bij habituele schouderluxaties.nEen doelgerichte en persoonlijke behandeling. Een duidelijke en gestructureerde opbouw van de behandeling evaluatie, mobiliseren, oefenen, plan van aanpak/huiswerk voor de volgende afspraak. Ook wordt gebruik gemaakt van tussentijdse isokinetische testen Biodex om progressie te monitoren.nFijne wisselwerking met dhr. Baan die nuance en rust/structuur gaf tijdens een intensief revalidatietraject.
Spomed is top!!! Aan te raden!!!!!nDoor de dramatische ervaringen incompetentie, verkeerde keuzes en slechte uitvoering behandeling met Fysio Holland Schiekade van mij en mijn vrouw had ik niet al teveel vertrouwen meer in fysiotherapeuten.nSinds mijn operatie aan een zeer gecompliceerde schouderbreuk door dr. Meuffels in het EMC ben ik onder behandeling van fysiotherapeute Monica de Jong bij Spomed.nZij is mij aangeraden door dr. Meuffels en ik ben zeer tevreden over Spomed en met name Monica de Jong.nMede doordat er constant overleg is tussen chirurg en fysiotherapeute en een zeer goede afstemming met mij patiënt zijn er reeds fantastische resultaten bereikt naar een goed herstel en ben ik hoopvol volledig te kunnen herstellen.nHet oefenprogramma is zeer goed afgestemd op mijn mogelijkheden en die ik dan ook trouw uitvoer.nDoor mijn sportachtergrond kan ik goed meedenken en wordt serieus genomen door Spomed Monica.nOndanks dat het voor mij behoorlijk reizen is, ben ik tevreden over en blij met de zeer professionele, vriendelijke en adequate behandeling door Monica de Jong.nSpomed is goed, echt goed.nIn mijn sportperiode heb ik toppers 'aan mijn lijf gehad'.nMonica de Jong is hetzelfde topniveau als ik in die periode gewend was.nAanrader Spomed.nInmiddels ben ik verhuisd en wordt het laatste gedeelte van mijn herstel begeleid door de zeer bekwame Joost Sutterland, fysiotherapeut van Fysico Bentinckplein Rotterdam. Voor een uitgebreid review zie Fysico.
Was al 16 maanden aan het ploeteren met een voorste kruisband revalidatie, toen overgestapt naar Spomed, sindsdien een gestage stijgende lijn meegemaakt in het herstel proces. Volledig Return To Sport 2 jaar na operatie. Super begeleiding door Joris, en goede, moderne apparatuur.
Supergoede begeleiding gekregen bij het revalideren na een heupoperatie. Heel kundige medewerkers die alles uitleggen. Ze werken ook samen met bijvoorbeeld Park MC, dus stonden na de operatie aan mijn bed bij wijze van spreken om uitleg te geven.
Hele goede ervaringen na knie prothese operatie. Kundige therapeuten, zeker op het gebied van kniëen. Geduld is vereist, zelf een jaar over gedaan, maar het resultaat mag er zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid